IMG 20191211 WA0016

Punamustat kotioloissa: ”Jos saisit tavata kenet tahansa, kuka se olisi?”

Koronavirusepidemia ja siitä johtuva joukkueharjoittelutauko ovat pakottaneet joukkueet keksimään erilaista sisältöä ja ajanvietettä. Sen myötä PK-35 Vantaan pelaajat ja taustahenkilöt saavat tulevina viikkoina erilaisia pohdintatehtäviä kotioloihinsa.

Tartuntatautitilanne estää myös tapaamisia ja sosiaalista kanssakäymistä, mutta onneksi epidemian vaikutukset eivät ylety ajatusleikkeihin. Punamustien ryhmä sai siis pohdittavakseen, kenet kukin haluaisi tavata, jos he saisivat valita vapaasti. Mukaan mahtui useita kiinnostavia vastauksia ja perusteluja.

Velma Oikarinen

Gigi Buffon, koska se on mun idoli.

Filippa Kilponen

Zlatan

Eerika Appelqvist

Shawn Mendes

Emmi Mäensivu

Kylian Mbappe

Siiri Koivula

Zlatan, darför att han är en gåva frän gud till oss.

Netta Koso

Kaikki joukkuekaverini samanaikaisesti!

Wilma Forsblom

Alex Morgan

Oona Sevenius

Messi, koska Messi nyt vaan on Messi.

Sanna Saarinen

Mä haluaisin tavata Kaisa Mäkäräisen. Olisi kiva kysyä sen urheilu-urasta ja miksi se lopetti. Olisi myös kiva tietää, miten se treenasi ja miltä tuntui olla maailman huipulla. Ja myös tulevaisuuden suunnitelmia olisi kiva tietää – se olisi mielenkiintoista.

Anna Olmala

Eva Wahlström

Olivia Doak

I think it would be Julie Ertz. She is my favorite player and her work ethic is off the charts. And she seems to be an even better person than player. She has inspired me for many years off the field!

Anna Vlasoff

Ariana Grande, koska se on popin jumalatar. ”God is a woman”, hän sanoo.

Tia-Maria Jaakonsaari

Voiko valita kokonaisen joukkueen? Barcelonan 2008/09 tai 2011//12 kauden posse. Tai Messi, Iniesta tai Xavi. Lisään listaan vielä Johan Cruyffin ja oman vaarini, koska on ikävä.

Aurora Troberg

Ellen DeGeneres. Fiksu, hauska, symppis ja jekkuilija. Sillä on myös jatkuvasti mielenkiintoisia projekteja meneillään. Ja haluaisin haastaa sen dance battleen!

Roosa Bröijer

Maria Veitola ja Steve McCurry, koska ovat kiinnostavia. Steve on super ja kokenut kuvaaja.

Tytti Kemppainen

Zlatan ehdottamasti.

Jari Väisänen, päävalmentaja

Jürgen Klopp

Jouni Puttonen, maalivahtivalmentaja

Minä komppaan Velmaa. Buffon on aivan loistava maalivahti ja ihmisenä loistava persoona.

Max Jansson, Punamustien lakiasiainjohtaja

Xi Jinping ehkä. Kiinan ulkopolitiikka olisi hyvä aihe.

Samu Liski, tiedottaja

Paul McCartney. Uskomaton, kuudelle vuosikymmenelle ulottunut ura. The Beatles riittäisi syyksi, mutta Sir McCartneysta on myös muodostunut kuva rentona ja maanläheisenä persoonana.

Jukka Laaksalo, joukkueenjohtaja

En ketään, koronan takia!