IMG 20191211 WA0016

Punamustat kotioloissa: ”Jos saisit tavata kenet tahansa, kuka se olisi?”

Koronavirusepidemia ja siitä johtuva joukkueharjoittelutauko ovat pakottaneet joukkueet keksimään erilaista sisältöä ja ajanvietettä. Sen myötä PK-35 Vantaan pelaajat ja taustahenkilöt saavat tulevina viikkoina erilaisia pohdintatehtäviä kotioloihinsa.

Tartuntatautitilanne estää myös tapaamisia ja sosiaalista kanssakäymistä, mutta onneksi epidemian vaikutukset eivät ylety ajatusleikkeihin. Punamustien ryhmä sai siis pohdittavakseen, kenet kukin haluaisi tavata, jos he saisivat valita vapaasti. Mukaan mahtui useita kiinnostavia vastauksia ja perusteluja.

 

Velma Oikarinen

Gigi Buffon, koska se on mun idoli.

Filippa Kilponen

Zlatan

Eerika Appelqvist

Shawn Mendes

Emmi Mäensivu

Kylian Mbappe

Siiri Koivula

Zlatan, darför att han är en gåva frän gud till oss.

Netta Koso

Kaikki joukkuekaverini samanaikaisesti!

Wilma Forsblom

Alex Morgan

Oona Sevenius

Messi, koska Messi nyt vaan on Messi.

Sanna Saarinen

Mä haluaisin tavata Kaisa Mäkäräisen. Olisi kiva kysyä sen urheilu-urasta ja miksi se lopetti. Olisi myös kiva tietää, miten se treenasi ja miltä tuntui olla maailman huipulla. Ja myös tulevaisuuden suunnitelmia olisi kiva tietää – se olisi mielenkiintoista.

Anna Olmala

Eva Wahlström

Olivia Doak

I think it would be Julie Ertz. She is my favorite player and her work ethic is off the charts. And she seems to be an even better person than player. She has inspired me for many years off the field!

Anna Vlasoff

Ariana Grande, koska se on popin jumalatar. ”God is a woman”, hän sanoo.

Tia-Maria Jaakonsaari

Voiko valita kokonaisen joukkueen? Barcelonan 2008/09 tai 2011//12 kauden posse. Tai Messi, Iniesta tai Xavi. Lisään listaan vielä Johan Cruyffin ja oman vaarini, koska on ikävä.

Aurora Troberg

Ellen DeGeneres. Fiksu, hauska, symppis ja jekkuilija. Sillä on myös jatkuvasti mielenkiintoisia projekteja meneillään. Ja haluaisin haastaa sen dance battleen!

Roosa Bröijer

Maria Veitola ja Steve McCurry, koska ovat kiinnostavia. Steve on super ja kokenut kuvaaja.

Tytti Kemppainen

Zlatan ehdottamasti.

Jari Väisänen, päävalmentaja

Jürgen Klopp

Jouni Puttonen, maalivahtivalmentaja

Minä komppaan Velmaa. Buffon on aivan loistava maalivahti ja ihmisenä loistava persoona.

Max Jansson, Punamustien lakiasiainjohtaja

Xi Jinping ehkä. Kiinan ulkopolitiikka olisi hyvä aihe.

Samu Liski, tiedottaja

Paul McCartney. Uskomaton, kuudelle vuosikymmenelle ulottunut ura. The Beatles riittäisi syyksi, mutta Sir McCartneysta on myös muodostunut kuva rentona ja maanläheisenä persoonana.

Jukka Laaksalo, joukkueenjohtaja

En ketään, koronan takia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com