IMG 20200201 WA0010

Vantaan derbyn VIP-paketit nyt myynnissä

PK-35 Vantaan sarjakausi uudistuneessa naisten jalkapallon Kansallisessa liigassa alkaa maanantaina 30.3. kenties kiinnostavimmalla mahdollisella ottelulla. Myyrmäen stadionilla nähdään silloin heti sarja-avauksessa Vantaan paikallisottelu, kun vieraaksi saapuu Tikkurilan Palloseura.

Kutkuttavan paikallisottelun yritys- ja VIP-paketit ovat nyt myynnissä, Sarja-avausta on odotettu kauan ja hartaasti, joten VIP-tiloihin mielivien kannattaa varmistaa paikkansa hyvissä ajoin.

Vantaan paikallisottelu PK-35 Vantaa – TiPS pelataan maanantaina 30.3. klo 18.30 Myyrmäen stadionilla.

Otteluisännyys

• aitio käyttöön 10-15 hengelle
  • lämmin ruoka 10-15 hengelle
  • kahvitarjoilu ottelun tauolla