Maaliskuun Ottelut

Punamustilla kolmen ottelun maaliskuu

Kalenteri on kääntynyt jo maaliskuulle ja uuden sarjakauden alku lähestyy kovaa vauhtia. Punamustilla on maaliskuussa ohjelmassa kolme ottelua vihreävalkoisissa pelaavia joukkueita vastaan. Ensi viikonloppuna lauantaina 7.3. PK-35 Vantaa kohtaa harjoitusottelussa Grankulla IFK:n 05-pojat. Ottelu on tarkoitus pelata Myyrmäen stadionilla, mutta sääolojen vaatiessa se voidaan siirtää myös sisätiloihin. Mahdollisesta pelipaikan muutoksesta tiedotetaan tarvittaessa erikseen.

Kuun lopussa nähdään kaksi kutkuttavaa Vantaan paikallisottelua, kun PK-35 Vantaa ja Tikkurilan Palloseura kohtaavat kahdesti peräkkäin. Lauantaina 21.3. pelataan Tikkurilan urheilupuistossa ja silloin panoksena on paikka Suomen Cupin loppuottelussa. Reilua viikkoa myöhemmin maanantaina 30.3. PK-35 Vantaa emännöi TiPSiä Myyrmäessä sarjakauden avausottelussa.

Ennen kotiavausta on vielä hyvin aikaa varmistaa sisäänpääsynsä kaikkiin PK-35 Vantaan tämän kauden kotiotteluihin. Kausikortteja voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa. Kortit postitetaan tilaajille kotiin postikuluitta.

Kausikortit maksavat aikuisille 60 euroa, alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 40 euroa ja 12-17-vuotiaille lapsille 30 euroa. Alle 12-vuotiailla on otteluihin vapaa pääsy.

 

Punamustien maaliskuun ottelut:

La 7.3. klo 14.00         PK-35 Vantaa – GrIFK P05                                   Myyrmäen stadion

La 21.3. klo 14.00       TiPS – PK-35 Vantaa (Suomen Cup)                  Tikkurilan urheilupuisto

Ma 30.3. klo 18.30     PK-35 Vantaa – TiPS                                              Myyrmäen stadion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com