Maaliskuun Ottelut

Punamustilla kolmen ottelun maaliskuu

Kalenteri on kääntynyt jo maaliskuulle ja uuden sarjakauden alku lähestyy kovaa vauhtia. Punamustilla on maaliskuussa ohjelmassa kolme ottelua vihreävalkoisissa pelaavia joukkueita vastaan. Ensi viikonloppuna lauantaina 7.3. PK-35 Vantaa kohtaa harjoitusottelussa Grankulla IFK:n 05-pojat. Ottelu on tarkoitus pelata Myyrmäen stadionilla, mutta sääolojen vaatiessa se voidaan siirtää myös sisätiloihin. Mahdollisesta pelipaikan muutoksesta tiedotetaan tarvittaessa erikseen.

Kuun lopussa nähdään kaksi kutkuttavaa Vantaan paikallisottelua, kun PK-35 Vantaa ja Tikkurilan Palloseura kohtaavat kahdesti peräkkäin. Lauantaina 21.3. pelataan Tikkurilan urheilupuistossa ja silloin panoksena on paikka Suomen Cupin loppuottelussa. Reilua viikkoa myöhemmin maanantaina 30.3. PK-35 Vantaa emännöi TiPSiä Myyrmäessä sarjakauden avausottelussa.

Ennen kotiavausta on vielä hyvin aikaa varmistaa sisäänpääsynsä kaikkiin PK-35 Vantaan tämän kauden kotiotteluihin. Kausikortteja voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa. Kortit postitetaan tilaajille kotiin postikuluitta.

Kausikortit maksavat aikuisille 60 euroa, alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 40 euroa ja 12-17-vuotiaille lapsille 30 euroa. Alle 12-vuotiailla on otteluihin vapaa pääsy.

Punamustien maaliskuun ottelut:

La 7.3. klo 14.00         PK-35 Vantaa – GrIFK P05                                   Myyrmäen stadion

La 21.3. klo 14.00       TiPS – PK-35 Vantaa (Suomen Cup)                  Tikkurilan urheilupuisto

Ma 30.3. klo 18.30     PK-35 Vantaa – TiPS                                              Myyrmäen stadion