Venus Cup 2020, Turnausmainos

Venus Cup 2020 pelataan 13.6. Myyrmäessä

Jo kolmatta kertaa järjestettävä naisten harrasteturnaus Venus Cup saa jatkoa myös tänä vuonna. Venus Cup 2020 pelataan lauantaina 13.6. tutusti Myyrmäen jalkapallostadionilla.

PK-35 Vantaa tavoittelee vuodesta toiseen menestystä pelikentillä, mutta sen lisäksi haluamme myös muilla tavoin edistää naisten jalkapallon suosiota ja näkyvyyttä. Vuosittainen harrasteturnaus tarjoaa mahdollisuuden tutustua lajin saloihin, verestää vanhoja pelimuistoja ja ennen kaikkea nauttia jalkapallosta iloisessa seurassa ja rennoissa tunnelmissa.

Venus Cup on PK-35 Vantaan järjestämä ja Vantaan kaupungin osaltaan mahdollistama rento matalan kynnyksen jalkapallotapahtuma. Osallistuminen ei vaadi aiempaa jalkapallokokemusta. Turnauksessa pelataan erillinen kilpa- ja harrastesarja, joista jälkimmäisessä ei sallita lisenssipelaajia.

 

Venus Cup 2020 – ilmoittaudu mukaan!

Aika: lauantai 13.6.

Paikka: Myyrmäen jalkapallostadion

Pelimuoto: 6+maalivahti

Peliaika: 20 minuuttia

Osallistumismaksu on 31.3. asti 120 euroa/joukkue. Sen jälkeen ilmoittautuville hinta on 150 euroa/joukkue. Turnauksen viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.5.

Turnauksessa pelataan lohkovaihe ja pudotuspelimuotoiset jatkopelit. Kaikille joukkueille kertyy turnauksessa vähintään kolme ottelua. Jatkopelien ollessa tasan ratkaistaan voittaja rangaistuspotkukilpailulla. Kaikissa otteluissa on tuomarit.

Ilmoittautumiset sähköpostitse: info@pk35vantaa.fi

 

Ehdot:

Jokaisella osallistujalla pitää olla oma vakuutus. Turnausjärjestäjä ei vastaa osallistujien vakuutuksista tai mahdollisista loukkaantumisista. Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt ehdot.

 

Peliasut

Mikäli joukkueesi kaipaa turnaukseen uusia tyylikkäitä peliasuja, niitä voi tiedustella yhteistyökumppaniltamme Suomen Urheilutekstiileiltä. Yhteydenotot sähköpostitse: asiakaspalvelu@urheilutekstiilit.fi

 

Lisätiedot:

Samu Liski, PK-35 Vantaa

050 9172359

samu.lisk@pk35vantaa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com