Venus Cup 2020, Turnausmainos

Venus Cup 2020 pelataan 13.6. Myyrmäessä

Jo kolmatta kertaa järjestettävä naisten harrasteturnaus Venus Cup saa jatkoa myös tänä vuonna. Venus Cup 2020 pelataan lauantaina 13.6. tutusti Myyrmäen jalkapallostadionilla.

PK-35 Vantaa tavoittelee vuodesta toiseen menestystä pelikentillä, mutta sen lisäksi haluamme myös muilla tavoin edistää naisten jalkapallon suosiota ja näkyvyyttä. Vuosittainen harrasteturnaus tarjoaa mahdollisuuden tutustua lajin saloihin, verestää vanhoja pelimuistoja ja ennen kaikkea nauttia jalkapallosta iloisessa seurassa ja rennoissa tunnelmissa.

Venus Cup on PK-35 Vantaan järjestämä ja Vantaan kaupungin osaltaan mahdollistama rento matalan kynnyksen jalkapallotapahtuma. Osallistuminen ei vaadi aiempaa jalkapallokokemusta. Turnauksessa pelataan erillinen kilpa- ja harrastesarja, joista jälkimmäisessä ei sallita lisenssipelaajia.

Venus Cup 2020 – ilmoittaudu mukaan!

Aika: lauantai 13.6.

Paikka: Myyrmäen jalkapallostadion

Pelimuoto: 6+maalivahti

Peliaika: 20 minuuttia

Osallistumismaksu on 31.3. asti 120 euroa/joukkue. Sen jälkeen ilmoittautuville hinta on 150 euroa/joukkue. Turnauksen viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.5.

Turnauksessa pelataan lohkovaihe ja pudotuspelimuotoiset jatkopelit. Kaikille joukkueille kertyy turnauksessa vähintään kolme ottelua. Jatkopelien ollessa tasan ratkaistaan voittaja rangaistuspotkukilpailulla. Kaikissa otteluissa on tuomarit.

Ilmoittautumiset sähköpostitse: info@pk35vantaa.fi

Ehdot:

Jokaisella osallistujalla pitää olla oma vakuutus. Turnausjärjestäjä ei vastaa osallistujien vakuutuksista tai mahdollisista loukkaantumisista. Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt ehdot.

Peliasut

Mikäli joukkueesi kaipaa turnaukseen uusia tyylikkäitä peliasuja, niitä voi tiedustella yhteistyökumppaniltamme Suomen Urheilutekstiileiltä. Yhteydenotot sähköpostitse: asiakaspalvelu@urheilutekstiilit.fi

Lisätiedot:

Samu Liski, PK-35 Vantaa