IMG 20191204 WA0005

Punamustien alkuvuoden otteluohjelma selvillä

Pikatahtia pääsarjaan palannut PK-35 Vantaa valmistautuu jo hyvää vauhtia uuteen kauteen. Heti alkuvuodesta on luvassa kaksi mielenkiintoista harjoitusottelua ja myös tosipelit alkavat jo tammikuussa Suomen Cupin merkeissä.

PK-35 Vantaa pyrkii pelaamaan ja harjoittelemaan talven aikana mahdollisimman paljon poikajoukkueiden kanssa, mutta ensimmäinen toista naisjoukkuetta vastaan pelattava ottelukin on ohjelmassa jo sunnuntaina 12.1. Silloin Turun Palloseura saapuu Punamustien vieraaksi Myyrmäkeen, joten kannattajilla on heti hyvä tilaisuus tulla tarkastamaan joukkueen iskukyky ja seuraamaan uusien kasvojen otteita.

Viikkoa myöhemmin, sunnuntaina 19.1., PK-35 Vantaa matkustaa Suomenlahden yli Tallinnaan. Siellä vastaan asettuu Viron A-maajoukkue, joka on Punamustille tuttu vastus jo talven 2018 kohtaamisista. Näin ollen joukkue saa heti alkuvuoteen arvokkaita kokemuksia kansainvälisistä peleistä.

Kauden 2020 ensimmäiset kilpailulliset ottelut pelataan Suomen Cupin lohkovaiheessa, jossa PK-35 Vantaa kilpailee puolivälieräpaikoista yhdessä Tampereen Ilveksen ja Jyväskylän Pallokerhon kanssa. Punamustien osalta lohkopelit alkavat Ilveksen vieraana todennäköisesti lauantaina 25.1., mutta ajankohta odottaa vielä kotijoukkueelta lopullista vahvistusta. PK-35 Vantaan kotiottelu JyPKiä vastaan pelataan lauantaina 1.2. klo 14.00 Myyrmäki-hallissa.

Punamustien alkuvuoden ottelut:

Su 12.1. klo 13.00                    PK-35 Vantaa – TPS                                           Myyrmäki-halli

Su 19.1. klo 15.00                    Viro – PK-35 Vantaa                                          Tallinna

La 25.1. klo xx.xx*                   Ilves – PK-35 Vantaa (Suomen Cup)              Tampere

La 1.2. klo 14.00                       PK-35 Vantaa – JyPK (Suomen Cup)               Myyrmäki-halli

Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan erikseen.

*ajankohta odottaa Ilveksen vahvistusta