Kausikorttimainos

Kausikortit kaudelle 2020 nyt tilattavissa

Punamustien tapahtumarikas kausi päättyi reilu viikko sitten nousujuhliin. Vakuuttavan kauden pelannut PK-35 Vantaa voitti Ykkösen ja palaa sen myötä vuoden tauon jälkeen takaisin pääsarjaan. Kauteen 2020 valmistautuminen on jo hyvässä vauhdissa, joten myös tulevan kauden kausikortit ovat nyt tilattavissa.

Myyrmäessä on totuttu näkemään iloista, aktiivista ja viihdyttävää jalkapalloa. Se on tavoitteemme myös tulevalla kaudella, sillä haluamme tarjota yleisölle jatkossakin Suomen kauneinta jalkapalloa. Kentällä tapahtuvien suoritusten lisäksi PK-35 Vantaa tulee tulevalla kaudella panostamaan selkeästi enemmän kotiottelutapahtumiinsa ja yleisön viihtymiseen.

Toivomme kotiotteluidemme keräävän kaudella 2020 entistä enemmän katsojia Myyrmäen jalkapallostadionin lehtereille. Vaikeuksien jälkeen tiensä takaisin pääsarjaan taistellut joukkue ansaitsee kotiyleisöltä kaiken mahdollisen tuen. Kausikortin tilaamalla kannattajilla ja katsojilla on nyt hyvä tilaisuus osoittaa, että Myyrmäestä löytyy kysyntää naisten huippujalkapallolle.

Kausikortin hinta kaudella 2020 on aikuisille 60 euroa, alennusryhmäläisille 40 euroa ja lapsille 30 euroa. Kortteja on kuitenkin mahdollisuus hankkia edullisempaan tarjoushintaan tämän vuoden loppuun asti.

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin PK-35 Vantaan Naisten Liigan kotiotteluihin kaudella 2020 sekä kaikkiin vuoden 2020 aikana pelattaviin PK-35 Vantaan Suomen Cupin kotiotteluihin.

Kausikortteja voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa.fi. Kortit ilmestyvät tämän viikon aikana myös verkkokauppamyyntiin.

Kausikortit 2020

• Aikuiset: 60,00€ (31.12. asti 50,00€)
  • Alennusryhmät*: 40,00€ (31.12. asti 35,00€)
  • 12-17-vuotiaat: 30,00€ (31.12. asti 25,00€)

Alle 12-vuotiailla lapsilla on otteluihin vapaa pääsy.

*opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät

Irtoliput 2020: