PK 35 Vantaa – GBK, Instagram

Lauantaina nousu katkolla Myyrmäessä

Naisten Ykkönen on edennyt jo siihen pisteeseen, että suora nousu pääsarjaan saattaa ratketa jo tulevana lauantaina. Nousu on katkolla viime vuoden Suomen mestarille PK-35 Vantaalle, joka saa kauden viimeiseen kotiotteluunsa vieraakseen kokkolalaisen GBK:n. Oman voiton lisäksi Punamustien täytyy toivoa lauantaina suotuisia lopputuloksia myös kilpailijoiden otteluista.

Ratkesi nousu lauantaina ei tai, PK-35 Vantaa haluaa syksyn viimeisessä kotiottelussaan kiittää tukijoitaan ja kannattajiaan. Yleisöllä on vielä ottelun päätyttyä mahdollisuus tavata pelaajia, nauttia lämpimästä juomasta ja muistella päättyvän kauden kotiotteluiden käänteitä.

Voitolla ja kilpailijan kompuroinnilla liigaan

PK-35 Vantaa johtaa naisten Ykköstä kolmen pisteen erolla Pihlajamäen PK-35:een nähden ja viiden pisteen erolla HPS:ään nähden, kun sarjaa on jäljellä enää kaksi kierrosta. Lisäksi Punamustien maaliero on kärkikolmikon paras. Sarjanousu on siis katkolla jo lauantaina, mikäli piste-ero kakkossijaan kasvaa kolmea pistettä suuremmaksi.

Kaikki kolme kärkijoukkuetta pelaavat toiseksi viimeisen kierroksen ottelunsa lauantai-iltapäivänä. PK-35 Vantaa kohtaa kotonaan GBK:n, Pihlajamäen punamustat saavat vieraakseen FC Sportin ja HPS vierailee PKKU:n luona Tuusulassa.

La 12.10. klo 14.00 PK-35 Vantaa – GBK

La 12.10. klo 14.30 PK-35 – FC Sport

La 12.10. klo 15.00 HPS – PKKU

Liiganousu ratkeaa lauantaina, mikäli PK-35 Vantaa kaataa omassa ottelussaan GBK:n ja FC Sport venyy samaan aikaan Pihlajamäessä vähintään tasapeliin. Myös tasapeli saattaa Myyrmäessä riittää, jos helsinkiläis-PK-35 häviää ja myös HPS kärsii pistemenetyksen Tuusulassa.

Mikäli molemmat punamustat joukkueet voittavat lauantain ottelunsa, siirtyy sarjanousun ratkaisu Ykkösen 19.10. pelattavalle viimeiselle kierrokselle. Päätöskierroksella PK-35 Vantaa matkustaa Rovaniemen Palloseuran vieraaksi, kun taas HPS ja PK-35 pelaavat keskinäisen ottelun Paloheinässä.

Pelaajat tavattavissa ottelun jälkeen

Kauden viimeisen kotiottelun kunniaksi PK-35 Vantaa haluaa kiittää kaikkia katsojiaan ja kannustajiaan. Stadionin VIP-tila on pelin jälkeen avoimena yleisölle ja tarjolla on kahvia ja muita lämpimiä juomia. Punamustien pelaajat ovat paikalla tavattavissa noin kymmenen minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Silloin katsojilla on mahdollisuus vaihtaa kuulumisia pelaajien kanssa, muistella kauden koitoksia ja samalla jännittää Myyrmäen ottelua myöhemmin alkaneiden otteluiden tuloksia.

PK-35 Vantaa – GBK 12.10. klo 14.00 Myyrmäen jalkapallostadionilla

Aikuiset: 10,00€

Alennusryhmäläiset*: 5,00€

Alle 18-vuotiailla on otteluun vapaa pääsy.

*opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät