PK 35 Vantaa – GBK, Instagram

Lauantaina nousu katkolla Myyrmäessä

Naisten Ykkönen on edennyt jo siihen pisteeseen, että suora nousu pääsarjaan saattaa ratketa jo tulevana lauantaina. Nousu on katkolla viime vuoden Suomen mestarille PK-35 Vantaalle, joka saa kauden viimeiseen kotiotteluunsa vieraakseen kokkolalaisen GBK:n. Oman voiton lisäksi Punamustien täytyy toivoa lauantaina suotuisia lopputuloksia myös kilpailijoiden otteluista.

Ratkesi nousu lauantaina ei tai, PK-35 Vantaa haluaa syksyn viimeisessä kotiottelussaan kiittää tukijoitaan ja kannattajiaan. Yleisöllä on vielä ottelun päätyttyä mahdollisuus tavata pelaajia, nauttia lämpimästä juomasta ja muistella päättyvän kauden kotiotteluiden käänteitä.

Voitolla ja kilpailijan kompuroinnilla liigaan

PK-35 Vantaa johtaa naisten Ykköstä kolmen pisteen erolla Pihlajamäen PK-35:een nähden ja viiden pisteen erolla HPS:ään nähden, kun sarjaa on jäljellä enää kaksi kierrosta. Lisäksi Punamustien maaliero on kärkikolmikon paras. Sarjanousu on siis katkolla jo lauantaina, mikäli piste-ero kakkossijaan kasvaa kolmea pistettä suuremmaksi.

Kaikki kolme kärkijoukkuetta pelaavat toiseksi viimeisen kierroksen ottelunsa lauantai-iltapäivänä. PK-35 Vantaa kohtaa kotonaan GBK:n, Pihlajamäen punamustat saavat vieraakseen FC Sportin ja HPS vierailee PKKU:n luona Tuusulassa.

La 12.10. klo 14.00 PK-35 Vantaa – GBK

La 12.10. klo 14.30 PK-35 – FC Sport

La 12.10. klo 15.00 HPS – PKKU

Liiganousu ratkeaa lauantaina, mikäli PK-35 Vantaa kaataa omassa ottelussaan GBK:n ja FC Sport venyy samaan aikaan Pihlajamäessä vähintään tasapeliin. Myös tasapeli saattaa Myyrmäessä riittää, jos helsinkiläis-PK-35 häviää ja myös HPS kärsii pistemenetyksen Tuusulassa.

Mikäli molemmat punamustat joukkueet voittavat lauantain ottelunsa, siirtyy sarjanousun ratkaisu Ykkösen 19.10. pelattavalle viimeiselle kierrokselle. Päätöskierroksella PK-35 Vantaa matkustaa Rovaniemen Palloseuran vieraaksi, kun taas HPS ja PK-35 pelaavat keskinäisen ottelun Paloheinässä.

Pelaajat tavattavissa ottelun jälkeen

Kauden viimeisen kotiottelun kunniaksi PK-35 Vantaa haluaa kiittää kaikkia katsojiaan ja kannustajiaan. Stadionin VIP-tila on pelin jälkeen avoimena yleisölle ja tarjolla on kahvia ja muita lämpimiä juomia. Punamustien pelaajat ovat paikalla tavattavissa noin kymmenen minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Silloin katsojilla on mahdollisuus vaihtaa kuulumisia pelaajien kanssa, muistella kauden koitoksia ja samalla jännittää Myyrmäen ottelua myöhemmin alkaneiden otteluiden tuloksia.

 

PK-35 Vantaa – GBK 12.10. klo 14.00 Myyrmäen jalkapallostadionilla

Aikuiset: 10,00€

Alennusryhmäläiset*: 5,00€

Alle 18-vuotiailla on otteluun vapaa pääsy.

*opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com