PK 35 Vantaa – FC Flora

Punamustat valmiina Mestarien liigan avausotteluun

Punamustien karsintaurakka naisten Mestarien liigassa alkaa tänään illalla Tallinnassa. PK-35 Vantaa kohtaa avausottelussaan karsintaturnauksen emäntäjoukkueen, hallitsevan Viron mestarin FC Floran.

Joukkueen kapteenin Sanna Saarisen mukaan PK-35 Vantaa lähtee odotettuihin kansainvälisiin peleihin hyvillä mielin. Hän uskoo, että viime viikolla pelattu Suomen Cupin ottelu FC Honkaa vastaan tuki Punamustien valmistautumista Mestarien liigaan.

– Olemme harjoitelleet hyvin ja saaneet onnistuneen valmistautumisen turnaukseen. Onneksi saimme vielä turnauksen alle sen Honka-pelin. Se antoi meille taas lisää itseluottamusta omaan pelaamiseen, vaikka tuloksesta jäi vähän hampaankoloon. Sen myötä kaikki lähtevät kuitenkin entistä nälkäisempinä tämän päivän peliin.

Sekä Saarinen että Punamustien keskuspuolustaja Filippa Kilponen pitävät avausottelua tärkeänä koko turnausta ajatellen. Kilposen mukaan PK-35 Vantaa luottaa myös kansainvälisissä peleissä omiin tuttuihin vahvuuksiinsa.

– Odotan illan peliä innolla. Siitä tulee varmasti tiukka kamppailu. On tärkeää, että pystymme alusta asti pitämään yllä omaa tasoamme. Sen myötä pyrimme voittamaan ja jatkamaan hyvillä mielin seuraaviin peleihin, Kilponen sanoi.

– Totta kai alku on tärkeä etenkin, kun jokainen peli vaikuttaa lohkotulokseen ja sen myötä jatkoonpääsyyn, Saarinen täydensi.

Mestarien liigan karsintaottelu FC Flora – PK-35 Vantaa pelataan tänään klo 19.00 A. le Cog Arenalla Tallinnassa.

PK-35 TV: Mikaela Frondelius ja Sanni Solehmainen ensikertalaisina Mestarien liigassa