UWCL Logo

Lähde Tallinnaan kannustamaan Punamustia!

PK-35 Vantaa osallistuu elokuussa naisten Mestarien liigan karsintoihin. Arpaonni oli Punamustien kannalta suotuisa, sillä karsintapelit pelataan vain kahden tunnin laivamatkan päässä Tallinnassa. Lähellä pelattavat ainutlaatuiset kansainväliset pelit houkuttelevat varmasti myös joukkueen tukijoukkoja Viroon, joten tarjoamme kannattajille elokuun otteluihin valmiita matkapaketteja.

Punamustien Mestarien liigan ottelut alkavat keskiviikkona 7.8. ottelulla karsintaturnausta emännöivää virolaista FC Floraa vastaan. Lauantaina 10.8. vastaan asettuu färsaarelainen EBS/Skala ja neljän joukkueen turnaus huipentuu tiistaina 13.8. PK-35 Vantaan ja kazakstanilaisen BIIK Kazygurtin kohtaamiseen.

Etenkin 10.8. pelattava lauantaiottelu färsaarelaista EBS/Skalaa vastaan sopii hyvin pienelle päiväretkelle Tallinnaan. Lauantain matkaan sisältyy laivamatkojen ja ottelulipun lisäksi järjestettyä ohjelmaa laivalla menomatkalla. Matkan isäntänä toimii Petri Käenmäki. Lisäksi tarjolla on VIP-paketti, joka sisältää edellä mainitun lisäksi yhteisen ruokailun ottelustadionin läheisyydessä, päävalmentajan otteluennakon sekä pelaajahaastattelun ja -tapaaminen ottelun jälkeen.

Kaikkiin matkapaketteihin sisältyy laivamatkojen lisäksi sisäänpääsy päivän otteluun. Matkapaketteja on saatavilla rajoitettu määrä. Varaamalla matkasi PK-35 Vantaan kautta tuet samalla naisten joukkueen toimintaa.

Matkapakettien hinnat:

Laivamatkat+ottelulippu (aikuiset) – 60,00 €

Laivamatkat+ottelulippu (lapset) – 45,00 €

VIP-paketti (la 10.8.) – 120,00 €

Keskiviikko 7.8.

13.30 – 15.30 menolaiva Tallinnaan (Tallink)

19.00 Mestarien liigan ottelu Flora – PK-35 Vantaa A. le Cog Arenalla

22.30 – 00.30 paluulaiva Helsinkiin (Tallink)

Lauantai 10.8.

10.30 – 12.30 menolaiva Tallinnaan (Tallink)

•  laivamatkan aikana jalkapalloaiheista ohjelmaa, isäntänä Petri Käenmäki

13.15 Yhteinen ravintolaruokailu Tallinnassa (vain VIP-paketit)