Toukokuun Kotiottelut

Punamustien kotiottelut alkavat lauantaina

Punamustien kotiottelut naisten Ykkösessä alkavat vihdoin tulevana lauantaina. Sarjakauden ensimmäiseen kotiotteluunsa PK-35 Vantaa saa vieraakseen joensuulaisen FC Hertan. Alkavalla sarjakaudella PK-35 Vantaa tarjoaa kaikille alle 18-vuotiailla vapaan pääsyn kotiotteluihinsa.

Liput kotiotteluihin maksavat aikuisille 10 euroa ja alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 5 euroa. Lippujen hinnat on päätetty pitää ennallaan myös Ykkösessä, sillä moni katsoja on ostanut kausikorttinsa jo hyvissä ajoin syksyllä silloin päätetyn hinnoittelun mukaisesti.

Alkaneen kauden aikana PK-35 Vantaa haluaa madaltaa jalkapallojuniorien sekä lasten ja nuorien kynnystä saapua Myyrmäen stadionin lehtereille. Sen vuoksi kaikilla alle 18-vuotiailla on kaudella 2019 vapaa pääsy Punamustien naisten Ykkösen kotiotteluihin.

Myös PK-35 Vantaan kausikortteja voi yhä hankkia joko verkkokaupasta tai kotiotteluiden lipunmyyntipisteeltä. 35 euron hintainen kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin PK-35 Vantaan naisten Ykkösen kotiotteluihin sekä mahdollisiin Suomen Cupin ja Mestarien liigan kotiotteluihin.

Kauden aikana yksittäisissä kotiotteluissa tullaan järjestämään erilaisia tempauksia ja tarjoamaan kausikorttilaisille suunnattuna etuja. Niistä tiedotetaan ottelukohtaisesti myöhemmin. Kotiottelutapahtumia halutaan jatkuvasti kehittää ja esimerkiksi kioskitarjontaan on kauden aikana luvassa uutuuksia.

 

Lippujen hinnat kaudella 2019:

Aikuiset: 10,00€

Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät: 5,00€

Kausikortti: 35,00€

 

PK-35 Vantaan toukokuun kotiottelut:

La 4.5. klo 14.00                       PK-35 Vantaa – FC Hertta

Su 19.5. klo 14.00                    PK-35 Vantaa – Ilves/2

To 30.5. klo 14.00                    PK-35 Vantaa – HPS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com