Toukokuun Kotiottelut

Punamustien kotiottelut alkavat lauantaina

Punamustien kotiottelut naisten Ykkösessä alkavat vihdoin tulevana lauantaina. Sarjakauden ensimmäiseen kotiotteluunsa PK-35 Vantaa saa vieraakseen joensuulaisen FC Hertan. Alkavalla sarjakaudella PK-35 Vantaa tarjoaa kaikille alle 18-vuotiailla vapaan pääsyn kotiotteluihinsa.

Liput kotiotteluihin maksavat aikuisille 10 euroa ja alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 5 euroa. Lippujen hinnat on päätetty pitää ennallaan myös Ykkösessä, sillä moni katsoja on ostanut kausikorttinsa jo hyvissä ajoin syksyllä silloin päätetyn hinnoittelun mukaisesti.

Alkaneen kauden aikana PK-35 Vantaa haluaa madaltaa jalkapallojuniorien sekä lasten ja nuorien kynnystä saapua Myyrmäen stadionin lehtereille. Sen vuoksi kaikilla alle 18-vuotiailla on kaudella 2019 vapaa pääsy Punamustien naisten Ykkösen kotiotteluihin.

Myös PK-35 Vantaan kausikortteja voi yhä hankkia joko verkkokaupasta tai kotiotteluiden lipunmyyntipisteeltä. 35 euron hintainen kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin PK-35 Vantaan naisten Ykkösen kotiotteluihin sekä mahdollisiin Suomen Cupin ja Mestarien liigan kotiotteluihin.

Kauden aikana yksittäisissä kotiotteluissa tullaan järjestämään erilaisia tempauksia ja tarjoamaan kausikorttilaisille suunnattuna etuja. Niistä tiedotetaan ottelukohtaisesti myöhemmin. Kotiottelutapahtumia halutaan jatkuvasti kehittää ja esimerkiksi kioskitarjontaan on kauden aikana luvassa uutuuksia.

Lippujen hinnat kaudella 2019:

Aikuiset: 10,00€

Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät: 5,00€

Kausikortti: 35,00€

PK-35 Vantaan toukokuun kotiottelut:

La 4.5. klo 14.00                       PK-35 Vantaa – FC Hertta

Su 19.5. klo 14.00                    PK-35 Vantaa – Ilves/2