Untitled 70 (1)

Ella Hopponen sopimukseen PK-35 Vantaan kanssa

PK-35 Vantaa on solminut Ella Hopposen kanssa kauden 2019 kattavan pelaajasopimuksen. Punamustien seuraajille tuttu keskikenttäpelaaja harkitsi pitkään jatkopäätöstään, mutta päätti lopulta jäädä auttamaan monivuotista seuraansa takaisin pääsarjaan.

23-vuotias Hopponen on itävantaalaisen KOPSE:n kasvatti, joka pelasi viimeiset juniorivuotensa Vantaan Jalkapalloseuran riveissä. VJS:stä hän nousi PK-35 Vantaan liigaryhmään vuonna 2014 ja teki pääsarjadebyyttinsä heti samalla kaudella. Yhteensä Hopponen on pelannut urallaan 30 Naisten Liigan ottelua. Suomen nuorisomaajoukkueissakin esiintynyt pelaaja on ollut voittamassa Punamustien paidassa kaikkiaan kolmea Suomen mestaruutta ja yhtä Suomen Cupin mestaruutta.

PK-35 Vantaan päävalmentajan Jari Väisäsen mukaan Hopponen on tuttuna pelaajana hyvä lisä joukkueeseen. Punamustien tuttu aktiivinen pelitapa tulee hänellä jo selkäytimestä.

– Ella on taitava ja älykäs pelaaja, sen olemme tienneet aina. Hän on meille tuttu pelaaja jo monen vuoden ajalta ja hän tuntee pelitapamme todella hyvin. Ella myös tuntee hyvin ajatuksemme siitä, millaisia asioita haluamme kentällä tapahtuvan, Väisänen totesi.

– Kyseessä on hyvä joukkuepelaaja ja hyvä harjoittelija. Ella on käyttökelpoinen pelaaja monelle eri pelipaikalle, sillä hän kykenee pelaamaan niin keskikentän pohjalla, kymppipaikalla kuin myös roolituksesta riippuen myös laidalla.

Hopposen mukaan päätös tutussa joukkueessa jatkamisesta syntyi lopulta kevättalven aikana helposti.

– On ollut mukavaa palata taas rinkiin ja olen ollut nyt tosi motivoituneena mukana. Odotan alkavan kauden pelejä innolla, sillä meillä on paljon näytettävää, Hopponen sanoi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com