PK 35 Vantaa – HJK, 0 1, Respectr Suopmen Cup, 14.10.2017 70

Selina Mustajoki palaa Punamustiin

PK-35 Vantaa on solminut Selina Mustajoen kanssa kauden 2019 kattavan pelaajasopimuksen. Punamustien seuraajille tuttu pelaaja palaa Myyrmäkeen yhden Tampereen Ilveksessä vietetyn kauden jälkeen.

22-vuotias puolustaja nousi PK-35 Vantaan mukaan kaudella 2015, jolloin hän teki myös ensiesiintymisensä Naisten Liigassa. Kahden seuraavan kauden aikana Mustajoki lukeutui Punamustien alakerran luottopelaajiin ennen kuin siirtyi loppuvuodesta 2017 opiskelujensa vuoksi Tampereelle.

Viimeksi Mustajoki ehti pelata kolmen kauden aikana Punamustien paidassa yhteensä 39 liigaottelua. Ilveksessä hänelle kertyi viime kaudella 15 pääsarjaottelua.  Mustajoella on aiempaa kokemusta myös naisten Ykkösestä, jota hän pelasi kaudella 2015 PK-35 Vantaan silloisen farmijoukkueen VJS:n riveissä.

Mustajoki on ollut voittamassa Punamustien kanssa kahta Suomen mestaruutta ja kahta Suomen Cupin mestaruutta. Lisäksi hän on pelannut viidessä naisten Mestarien liigan ottelussa ja esiintynyt Suomen eri nuorisomaajoukkueissa.

Mustajoki palaa puolentoista Tampereella vietetyn vuoden jälkeen innolla takaisin PK-35 Vantaan pelaajaryhmään. Hänen mukaansa tuttuun joukkueeseen palaaminen oli tässä vaiheessa helppo valinta.

– On ollut helppoa tulla takaisin tuttuun ympäristöön ja on tuntunut hyvältä päästä taas treenaamaan. Punamustiin palaaminen tuntui luontevalta tämän hetkisessä tilanteessani. Odotan innolla uutta kautta, ja sitä mihin joukkueena pystymme, Mustajoki totesi.

PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisänen oli mielissään tutun luottopelaajan paluusta. Hänen mukaansa Mustajoen palaaminen on ollut helppoa sekä valmennukselle että pelaajalle itselleen.

– Viimeksi meillä pelatessaan ”Selkku” oli yksi alakerran vakionimistä. Hän tuntee pelitapamme hyvin ja osallistuu mielellään aktiivisesti peliin, mikä on meille tärkeää. Sen kannalta Selkun oli helppoa palata takaisin tuttuun ryhmään, Väisänen sanoi.

– Selkku on nyt harjoitellut mukanamme muutaman kerran. Hän on tehnyt fysiikkansa eteen paljon töitä ja esimerkiksi tilannekovuus on varmasti kehittynyt. Meillä on alkavalla kaudella todella vahva puolustava alakerta, joka pystyy kuitenkin myös osallistumaan hyvin hyökkäysten tukemiseen. Selkku tuo meille siihen jälleen uusia mahdollisuuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com