UUTISET

Venus Cup 2019 pelataan lauantaina 15.6.

9.1.2019

Venus Cup 2019 pelataan lauantaina 15.6.

Viime kesänä ensimmäistä kertaa pelattu naisten harrasteturnaus Venus Cup saa jatkoa myös tulevana vuonna. Vuoden 2019 Venus Cup pelataan lauantaina 15.6. Myyrmäen jalkapallostadionilla.

PK-35 Vantaa on vakiinnuttanut asemansa kotimaisen naisjalkapallon huipulla. Urheilumenestyksen lisäksi haluamme kuitenkin ottaa yhä näkyvämpää roolia naisjalkapallon suosion ja arvostuksen edistämisessä. Vuosittain harrasteturnaus tarjoaa monille mahdollisuuden nauttia jalkapallon ilosta, tutustua lajin saloihin rennoissa tunnelmissa tai verestää vanhoja muistoja kaivamalla jälleen nappulakengät esiin.

PK-35 Vantaan järjestämä ja Vantaan kaupungin osaltaan mahdollistama Venus Cup on rento matalan kynnyksen jalkapallotapahtuma, johon osallistuminen ei vaadi aiempaa lajikokemusta. Turnauksessa pelataan erillinen kilpa- ja harrastesarja, joista jälkimmäisessä ei sallita lisenssipelaajia.

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Venus Cup sai paljon positiivista palautetta, joten naisten harrastejalkapallotapahtumille on selvästi kysyntää. Saamamme palaute on myös kannustanut meitä kehittämään turnausta entisestään.

”Turnauksen yleisfiilis oli tosi hyvä ja mahtavaa, että tälläisiä turnauksia järjestetään!” 

”Turnausjärjestelyt olivat hyvät ja puitteet Myyrmäen stadionilla erittäin hyvät. Kiva päästä pelaamaan näin tasokkaalle kentälle.”

VENUS CUP 2019 – Ilmoittaudu mukaan!

Aika: 15.6.2019

Paikka: Myyrmäen jalkapallostadion

Pelimuoto: 6+maalivahti

Peliaika: 20 minuuttia

Osallistumismaksu on 28.2. asti 120 euroa/joukkue. Sen jälkeen ilmoittautuville joukkueille osallistumismaksu on 150 euroa/joukkue. Turnauksen viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.5.

Turnauksessa pelataan lohkovaihe ja pudotuspelimuotoiset jatkopelit. Kaikille joukkueille kertyy turnauksessa vähintään kolme ottelua. Kaikissa otteluissa on tuomari.

Venus Cupissa noudatetaan tavallisia jalkapallosääntöjä. Turnauksessa ei kuitenkaan ole käytössä paitsiosääntöä. Lisäksi maalivahti ei saa avata käsistä yli puolen kentän.

ILMOITTAUDU HARRASTESARJAAN!

ILMOITTAUDU KILPASARJAAN!

Ehdot:

Jokaisella osallistujalla pitää olla oma vakuutus. Turnausjärjestäjä ei vastaa osallistujien vakuutuksista tai mahdollisista loukkaantumisista.

Turnausosallistumisen voi peruuttaa maksutta 31.5. asti. Sen jälkeen tapahtuvien peruutusten osallistumismaksua ei palauteta.

 

Lisätiedot:

Samu Liski, PK-35 Vantaa

050 9172359

samu.liski@pk35vantaa.fi

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.