HJK  PK 35 Vantaa, 2 0 80

Velma Oikarinen jatkaa Punamustissa

Velma Oikarinen on solminut PK-35 Vantaan kanssa kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen. 23-vuotias maalivahti aloittaa jo kahdeksannen kautensa Punamustien riveissä.

VJS-kasvatti nousi liigajoukkueen mukaan ensimmäisen kerran jo kaudella 2012. Ensiesiintymistä Naisten Liigassa piti kuitenkin odottaa vielä muutama vuosi kauteen 2014 asti. Sen jälkeen Oikariselle on kertynyt yhteensä 30 liigaottelua, joissa hän on pitänyt maalinsa puhtaana 13 kertaa. Hän on ollut voittamassa Punamustien paidassa viittä Suomen mestaruutta ja yhtä Suomen Cupin mestaruutta.

Oikarisen kaksi edellistä kautta ovat olleet rikkonaisia, sillä edellisen liigapelinsä hän on pelannut loppukesästä 2017. Viime kaudella hän toipui harjoituskuntoon vasta syksyllä ja oli ensimmäistä kertaa vaihtopenkillä vasta mestaruuden ratkaisseessa kauden päätöspelissä.

Nyt Oikarinen on jälleen täydellä panoksella mukana harjoituksissa ja odottaa jo paluuta tositoimiin

– On hienoa olla taas pelikunnossa. Odotan jo tulevaa kautta ja pelejä kovalla innolla. Pahat loukkaantumiset ovat pilanneet kaksi edellistä kauttani, joten ensisijaisena tavoitteenani on pysyä kunnossa, pelata ehjä kausi ja auttaa sitä kautta joukkuetta, Oikarinen totesi.

Punamustien maalivahtivalmentaja Jouni Puttonen kiittelee Oikarisen asennetta pitkän kuntoutusprosessin aikana. Hänen mukaansa Oikarisen paluu pelikentille etenee hyvää vauhtia.

– Velma on tehnyt pitkän loukkaantumisen jälkeen tosi paljon töitä kuntoutumisen eteen ja tulokset alkavat hiljalleen näkyä. Kunnossa ollessaan ja parhaimmillaan hän on yksi Suomen parhaista maalivahdeista. Vastoinkäymisiä on ollut paljon, mutta Velmalla on ollut vahva usko paluuseen. Se sitkeys on ollut ihailtavaa katseltavaa, Puttonen sanoi.

– Meillä on nyt ihan loistava maalivahtikaksikko, joten sen suhteen meillä ei ole mitään hätää.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com