PK 35 Vantaa – TiPS, 3 0, Naisten Liiga, 11.4.2018 44

Vilma Väisäselle jatkosopimus

PK-35 Vantaa on solminut keskikenttäpelaaja Vilma Väisäsen kanssa kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen. Joukkueen pitkäaikaisiin runkopelaajiin lukeutunut Väisänen aloittaa jo kuudennen täyden kautensa Punamustissa.

24-vuotias Väisänen on tehnyt ensiesiintymisensä Naisten Liigassa jo kaudella 2011, mutta vakituisesti VJS-kasvatti otti paikkansa liigaryhmässä kaudella 2014. Kaikkiaan Väisäsellä on tilillään 85 liigaottelua, joissa on syntynyt kaksi maalia. Hän on ollut voittamassa Punamustien paidassa viittä Suomen mestaruutta ja kahta Suomen Cupin mestaruutta. Jälleen kultajuhliin päättyneellä viime kaudella Väisänen pelasi 14 liigaottelussa.

Kaudella 2019 Väisänen toivoo ennen kaikkea välttyvänsä viime kaudella vaivanneilta loukkaantumishuolilta. Hän suhtautuu tulevaan kauteen innokkaasti, sillä PK-35 Vantaa tavoittelee jälleen menestystä peräti kolmella eri rintamalla.

– Lähden ensi kauteen tosi hyvillä mielin. Omalla kohdallani tavoitteena saada viime kautta ehjempi kausi, koska viime vuoden aikana oli paljon pieniä loukkaantumisia, Vilma Väisänen totesi.

– Kaiken kaikkiaan tässä vaiheessa on tosi hyvä fiilis ensi kaudesta ja siitä, että pääsemme taas viemään omaa peliämme eteenpäin. Odotan innolla, että pääsemme taas pelaamaan myös Suomen Cupia ja Mestarien liiga tulee varmasti olemaan yksi kauden kohokohdista.

Päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Vilma Väisänen tuo Punamustien keskikentälle etenkin kaksinkamppailuvoimaa ja taistelutahtoa.

– Vilmalla on nyt alla vähän rikkonaisia kausia. Viime kausi lähti hyvin liikkeelle, mutta sitten tuli pieniä vastoinkäymisiä. Nyt hän saa toivottavasti ehjän kauden ja pääsee sen myötä enemmän peliin mukaan. Ehjillä kausillaan hän on aikaisemmin pelannut paljon, joten toivottavasti hän pysyy nyt kunnossa ja saamme Vilman vahvuudet käyttöömme keskikentällä, Jari Väisänen totesi.

– Vilma on vahva keskikenttäpelaaja ja hyvä yksi vastaan yksi –tilanteissa. Lisäksi hän on pallovarma pelaaja, joka pystyy pitämään pallon hyvin oman joukkueen hallussa. Vilma on myös todellinen joukkuepelaaja, joka antaa joka tilanteessa kaikkensa. Se on jokaisessa joukkueessa äärettömän tärkeää.