PK 35 Vantaa – TiPS, 3 0, Naisten Liiga, 11.4.2018 44

Vilma Väisäselle jatkosopimus

PK-35 Vantaa on solminut keskikenttäpelaaja Vilma Väisäsen kanssa kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen. Joukkueen pitkäaikaisiin runkopelaajiin lukeutunut Väisänen aloittaa jo kuudennen täyden kautensa Punamustissa.

24-vuotias Väisänen on tehnyt ensiesiintymisensä Naisten Liigassa jo kaudella 2011, mutta vakituisesti VJS-kasvatti otti paikkansa liigaryhmässä kaudella 2014. Kaikkiaan Väisäsellä on tilillään 85 liigaottelua, joissa on syntynyt kaksi maalia. Hän on ollut voittamassa Punamustien paidassa viittä Suomen mestaruutta ja kahta Suomen Cupin mestaruutta. Jälleen kultajuhliin päättyneellä viime kaudella Väisänen pelasi 14 liigaottelussa.

Kaudella 2019 Väisänen toivoo ennen kaikkea välttyvänsä viime kaudella vaivanneilta loukkaantumishuolilta. Hän suhtautuu tulevaan kauteen innokkaasti, sillä PK-35 Vantaa tavoittelee jälleen menestystä peräti kolmella eri rintamalla.

– Lähden ensi kauteen tosi hyvillä mielin. Omalla kohdallani tavoitteena saada viime kautta ehjempi kausi, koska viime vuoden aikana oli paljon pieniä loukkaantumisia, Vilma Väisänen totesi.

– Kaiken kaikkiaan tässä vaiheessa on tosi hyvä fiilis ensi kaudesta ja siitä, että pääsemme taas viemään omaa peliämme eteenpäin. Odotan innolla, että pääsemme taas pelaamaan myös Suomen Cupia ja Mestarien liiga tulee varmasti olemaan yksi kauden kohokohdista.

Päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Vilma Väisänen tuo Punamustien keskikentälle etenkin kaksinkamppailuvoimaa ja taistelutahtoa.

– Vilmalla on nyt alla vähän rikkonaisia kausia. Viime kausi lähti hyvin liikkeelle, mutta sitten tuli pieniä vastoinkäymisiä. Nyt hän saa toivottavasti ehjän kauden ja pääsee sen myötä enemmän peliin mukaan. Ehjillä kausillaan hän on aikaisemmin pelannut paljon, joten toivottavasti hän pysyy nyt kunnossa ja saamme Vilman vahvuudet käyttöömme keskikentällä, Jari Väisänen totesi.

– Vilma on vahva keskikenttäpelaaja ja hyvä yksi vastaan yksi –tilanteissa. Lisäksi hän on pallovarma pelaaja, joka pystyy pitämään pallon hyvin oman joukkueen hallussa. Vilma on myös todellinen joukkuepelaaja, joka antaa joka tilanteessa kaikkensa. Se on jokaisessa joukkueessa äärettömän tärkeää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com