VIP Kausikorttitarjouskuva

Punamusta perjantai! – VIP-kausikortit tarjoushintaan

Punamusta perjantai on täällä! PK-35 Vantaan kauden 2019 VIP-kausikortit ovat viikonlopun ajan myynnissä edullisempaan tarjoushintaan. VIP-kortteja voi tilata sunnuntai-iltaan asti alennettuun 100 euron hintaan. Kortteja on myynnissä vain rajoitettu määrä.

PK-35 Vantaa lähtee kauteen 2019 jälleen hallitsevana Suomen mestarina. Mestaruuden puolustamisen lisäksi joukkue tavoittelee menestystä Suomen Cupissa ja osallistuu elokuussa naisten Mestarien liigaan. Punamustien VIP-kausikortti on palveluiden osalta voimassa Naisten Liigan kotiotteluissa. Lisäksi kortti oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn Suomen Cupin kotiotteluihin ja mahdollisiin Mestarien liigan kotiotteluihin.

VIP-kausikortteja voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa.fi tai puhelimitse 050 9172359. Hinta on viikonlopun ajan 100 euroa ja sen jälkeen 135 euroa, joten VIP-korttia kaipaavien kannattaa tarttua tarjoukseen.

VIP-kausikortti 2019:

• paikka VIP-katsomossa PK-35 Vantaan Naisten Liigan kotiotteluissa
  • pääsy erilliseen VIP-tilaan Naisten Liigan kotiotteluissa
  • kahvitarjoilu ja pientä purtavaa VIP-tilassa
  • ruokailu neljässä erikseen määritellyssä VIP-ottelussa kauden aikana
  • valmentajan otteluennakko VIP-otteluiden ennakkotilaisuudessa

Hinta 100€ (su 25.11. jälkeen 135€)

Tilaukset sähköpostitse: info@pk35vantaa.fi tai puhelimitse 050 9172359.