Kausikorttihaaste 2019

Punamusta kausikorttihaaste – tukea nuorten mielenterveyden edistämiseen

Päättyneellä kaudella seitsemättä Suomen mestaruuttaan juhlineen PK-35 Vantaan kausikortit kaudelle 2019 ovat nyt myynnissä. Yhteiskuntavastuu tulee olemaan yksi tulevan kauden kantavia teemoja, joten se on vahvasti esillä myös Punamustien kausikorttikampanjassa.  Ostamalla kausikortin tuet Punamustien naisjoukkuetta ja myytyjen korttien tavoitemäärän täyttyessä samalla myös nuorten mielenterveyden edistämistä.

Vuosi 2019 on Punamustien kymmenes kausi Myyrmäessä, joten alkava kausi on samalla PK-35 Vantaan 10-vuotisjuhlakausi. Juhlakauden kunniaksi kaikki kausikortit myydään 35 euron hintaan. Mikäli myytyjen kausikorttien määrä ylittää sadan kappaleen rajan, kausikorttituotoista ohjataan 15 % nuorten mielenterveysseura Yeesi ry:n järjestämän vapaaehtoistoiminnan tukemiseen.

– Yeesi on vuonna 2011 perustettu, Suomen ensimmäinen valtakunnallinen nuorten mielenterveysseura. Sen työ perustuu ennaltaehkäisevään ja edistävään otteeseen. Teemme voimavaralähtöistä mielenterveystyötä ja haluamme edistää nuorten hyvinvointia positiivisella otteella, toiminnanjohtaja Heikki Luoto tiivistää yhdistyksen toimintaperiaatteet.

Lisätietoa Yeesin toiminnasta löytyy täältä.

PK-35 Vantaa haluaa kantaa oman osansa yhteiskuntavastuusta ja tukea nuorten mielenterveystaitojen edistämistä. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa asioihin ja tämän kampanjan myötä haastamme jokaisen mukaan tukemaan oman naisjoukkueemme lisäksi myös Yeesi ry:n tärkeää toimintaa.

Mielenterveysseura tekee tärkeää työtä vahvistaakseen nuorten voimavaroja. He rohkaisevat nuoria löytämään elämäntaitoa ja resursseja muun muassa onnistumisen tunteiden, kohtaamisten ja itsetuntemuksen kautta. Mielenterveystaidot auttavat nuoria kehittämään ja hallitsemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiaan.” – Mimmi NurmelaPK-35 Vantaa

 

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin PK-35 Vantaan kauden 2019 Naisten Liigan ja Suomen Cupin kotiotteluihin sekä mahdollisiin naisten Mestarien liigan kotiotteluihin.

Kausikorttihaaste koskee tavallisia kausikortteja. Niiden rinnalla tarjolla on myös 135 euron hintainen VIP-kausikortti, joka sisältää muun muassa ruokailun neljässä etukäteen määritellyssä liigaottelussa sekä kahvitarjoilun jokaisen liigaottelun tauolla erillisessä VIP-tilassa.

Kauden 2019 kausikortteja voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa.fi.

 

Lisätiedot:

Samu Liski

Tiedottaja, PK-35 Vantaa

050 9172359

samu.liski@pk35vantaa.fi

 

PK-35 VANTAAN KAUSIKORTIT JA OTTELULIPUT 2019:

VIP-kausikortti 135,00

Kausikortti 35,00

Irtolippu 10,00

Alennusryhmien irtolippu 5,00

 

VIP-kausikortti 2019 – 135,00e*

  • paikka erillisessä VIP-katsomossa
  • ruokailu neljän etukäteen määritellyn kotiottelun yhteydessä
  • valmennuksen otteluennakko ruokailuotteluissa
  • kahvitarjoilu jokaisen Naisten Liigan kotiottelun tauolla

*kausikorttihaaste ei koske VIP-kausikortteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com