UUTISET

Punamustia marraskuun maajoukkuetapahtumissa

30.10.2018

PK-35 Vantaa on vahvasti edustettuna marraskuun maajoukkuetapahtumissa. Sarjakausi on päättynyt, mutta usean pelaajan kausi jatkuu vielä Suomi-paidassa. Naisten A- ja U23-maajoukkueet leireilevät kotimaassa, kun taas alle 17-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue matkustaa ikäluokkansa MM-kisoihin Uruguayhin.

Naisten A-maajoukkue kokoontuu ensi viikon alussa nelipäiväiselle testileirille Espooseen. Punamustien pelaajista mukana ovat kuluneen vuoden aikana paikkansa A-maajoukkueessa vakiinnuttaneet hyökkääjä Kaisa Collin ja puolustaja Tiia Peltonen.

Alle 23-vuotiaiden naisten maajoukkue sen sijaan leireilee ensi viikolla Eerikkilässä. PK-35 Vantaan mestarijoukkueesta mukana ovat Roosa Toivanen, Mimmi Nurmela, Eva Nyström, Roosa Bröijer ja Heidi Kollanen. Keskiviikkona alkava leiri huipentuu perjantaina 9.11. pelattavaan harjoitusmaaotteluun Tanskaa vastaan.

Punamustien maalivahti Emma Immonen sen sijaan on nimetty mukaan alle 17-vuotiaiden tyttöjen MM-kisajoukkueeseen. Ikäluokan MM-lopputurnaus pelataan Uruguayssa 13.11. – 1.12. Suomi aloittaa kisaurakkansa heti avauspäivänä ottelulla Uutta-Seelantia vastaan. Suomen alkulohkon muut joukkueet ovat Ghana ja turnausemäntä Uruguay.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.