Uusi Punamusta Taustakuva

PK-35 Vantaa etsii vahvistusta myyntiin ja markkinointiin

Jälleen naisten Suomen mestaruudesta taisteleva PK-35 Vantaa etsii vahvistusta myyntiin ja markkinointiin. Seuran naisten joukkue muutti Myyrmäkeen kaudeksi 2009, joten tuleva vuosi on Punamustien 10-vuotisjuhlakausi Vantaalla. Sen myötä seura haluaa panostaa yhä enemmän myös tulevan kauden markkinointiin.

PK-35 Vantaa on Naisten Liigan kestomenestyjä. Pääsarjaan noustuaan se on juhlinut kuutta Suomen mestaruutta ja sijoittunut kahdesti hopealle. Lisäksi seura on edustanut Suomea kuudesti naisten Mestarien liigassa. Tänä syksynä PK-35 Vantaa taistelee jälleen mestaruudesta.

Yritysmyynnin tehostamisen ja uusasiakashankinnan lisäksi etsimämme myynti- ja markkinointihenkilön tehtäviin kuuluu markkinointitoimenpiteiden toteuttaminen sekä yhteistyökumppanuuksista huolehtiminen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja palkka koostuu pohjapalkasta sekä myyntiprovisiota. Työ alkaa mahdollisimman pian ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 28.10. mennessä osoitteeseen info@pk35vantaa.fi.

 

Lisätiedot:

Kaj Björkqvist, General manager

+358 44 538 3447

kaj.bjorkqvist@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com