UUTISET

Punamustia nuorisomaajoukkuetehtäviin

18.9.2018

Neljä PK-35 Vantaan pelaajaa on nimetty mukaan Suomen nuorisomaajoukkueisiin. Alle 19-vuotiaat tytöt matkaavat EM-karsintaturnaukseen Unkariin ja alle 17-vuotiaat tytöt jatkavat valmistautumista kohti marraskuussa Uruguayssa pelattavia ikäluokan MM-kisoja.

Punamustien Elli-Noora Kainulainen sekä loppukauden ajan Pallokissoissa lainalla olevat Jasmin Leppioja ja Filippa Kilponen nimettiin mukaan U19-tyttöjen EM-karsintaryhmään. Kolmikko on ollut mukana jo ikäluokan valmistavissa maaotteluissa ja matkaa nyt Unkariin neljän joukkueen karsintaturnaukseen. Suomen kanssa samassa karsintalohkossa pelaavat emäntämaa Unkari, Makedia ja Moldova. Lohkon kaksi parasta sekä 12 karsintalohkon kaksi parasta lohkokolmosta etenevät kevään jatkokarsintavaiheeseen. Alle 19-vuotiaiden tyttöjen EM-lopputurnaus pelataan heinäkuussa 2019 Skotlannissa.

PK-35 Vantaan maalivahti Emma Immonen sen sijaan leireilee lokakuun alussa alle 17-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen kanssa. Marraskuun MM-kisoihin valmistautuva joukkue kokoontuu ensin Eerikkilän urheiluopistolla ja kohtaa harjoitusottelussa HJK:n liigajoukkueen. Sen jälkeen U17-tytöt matkustavat Saksaan ja kohtaavat siellä emäntämaan viimeisessä karsintaottelussaan ennen MM-lopputurnausta. Punamustien liigajoukkueessa pelaavan Immosen lisäksi joukkueeseen nimettiin PK-35:n junioreista Alisa Hokkanen ja Eevi Sutela.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.