Yläloppusarjan Ohjelma

Yläloppusarjan otteluohjelma selvillä

Viime viikonloppuna päättyneen runkosarjan jälkeen Naisten Liigaa jatkuu syyskuussa ylä- ja alaloppusarjojen merkeissä. Punamustien osalta kausi huipentuu kuuden parhaan joukkueen yläloppusarjaan. PK-35 Vantaa lähtee yläloppusarjaan sarjataulukon toiselta sijalta.

PK-35 Vantaa sijoittui runkosarjassa kolmen parhaan joukkoon, joten joukkue saa syksylle kolme kotiottelua. Yläloppusarjan avausottelu pelataan lauantaina 8.9., kun FC Honka vierailee Myyrmäessä. Espoolaisten lisäksi PK-35 Vantaa kohtaa kotiotteluissaan Åland Unitedin sekä JyPKin.

Punamustien syksyn vieraspelit sen sijaan sijoittuvat Turkuun ja Helsinkiin. Naisten Liigan päätöskierros pelataan lauantaina 20.10., jolloin runkosarjan kärkikaksikko HJK ja PK-35 Vantaa iskevät yhteen Töölössä.

PK-35 Vantaan pelit Naisten Liigan yläloppusarjassa:

La 8.9. klo 14.00          PK-35 Vantaa – FC Honka                Myyrmäen jalkapallostadion

La 15.9. klo 17.00          TPS – PK-35 Vantaa                          Urheilupuiston yläkenttä, Turku

Su 23.9. klo 13.00         PK-35 Vantaa – Åland United         Myyrmäen jalkapallostadion

La 13.10. klo 14.00       PK-35 Vantaa – JyPK                        Myyrmäen jalkapallostadion

La 20.10. klo 18.00      HJK – PK-35 Vantaa                          Telia 5G Areena, Helsinki