Tonni Täyteen

Myyrmäen futistupla ja tonni täyteen

Myyrmäen jalkapallostadionilla vietetään lauantaina 11.8. todellista jalkapallojuhlaa. Ohjelmassa on kaksi mielenkiintoista ottelua, paljon oheisohjelmaa ja kattavat palvelut.

Päivä alkaa klo 13.00 miesten Kolmosen ottelulla VJS – TuPS ja jatkuu klo 16.00 PK-35 Vantaan ja Pallokissojen välisellä Naisten Liigan ottelulla. Molemmissa otteluissa länsivantaalainen kotijoukkue taistelee sarjansa piikkipaikasta.

Punamustien otteluun on asetettu kova yleisötavoite, sillä tavoitteena on houkutella stadionin lehtereille Naisten Liigan tämän kauden paras yleisömäärä. Samalla PK-35 Vantaa haluaa laittaa sarjapelien yleisöennätyksenä uuteen uskoon ja ylittää tuhannen katsojan rajan.

Pelikentän lisäksi nähtävää ja tehtävää riittää myös stadionin plaza-alueella. Sieltä löytyy muun muassa ilmalla täytetty minikenttä, joka on juniorien käytössä koko tapahtuman ajan. Varsinainen tapahtumatori aukeaa klo 15.00. Silloin plazalla on luvassa muun muassa Punainen kortti rasismille –hankkeen kanssa toteutettava futistutka, jossa jokainen voi mitata laukauksensa voiman. Lisäksi plazalta löytyy myös tarkkuuspotkupiste. Luvassa on myös arvontoja hyvillä palkinnoilla.

FREESTYLE-JALKAPALLOA

Tapahtumatorilla nähdään otteluiden välissä myös freestyle-jalkapalloilijoiden taiturointia. Lajiaan ja taitojaan tulevat esittelemään Freestyle Finlandin Riku Kosonen, 25, ja Emmi Björn, 20. Kosonen on Myyrmäen oma poika ja lajilegenda, sillä hän on pisimpään freestyle-jalkapalloa harrastanut suomalainen. Björn sen sijaan on lajissaan naisten SM-kakkonen.

Tapahtumatorin lajiesittelyn lisäksi luvassa on myös freestyle-jalkapallon puoliaikashow. PK-35 Vantaan ja Pallokissojen välisen ottelun tauolla pidettävä show pidetään kentän puolella katsomon edessä.

PELIKAMAKERÄYS VÄHÄOSAISILLE

Myyrmäen jalkapallostadionin plaza-alueella järjestetään tapahtuman yhteydessä pelikamakeräys, jonne kuka tahansa voi tuoda esimerkiksi tarpeettomiksi jääneitä nappulakenkiä tai muita urheiluvarusteita. PK-35 Vantaa ja VJS:n miesten joukkue lahjoittavat kerätyt varusteet niitä tarvitseville vähäosaisille.

TAPAHTUMAN AIKATAULU

13.00 miesten Kolmonen: VJS – TuPS

15.00 tapahtumatori aukeaa plazalla

•  juniorien minikenttä
  •  jalkapallotutka (Punainen kortti rasismille)
  • tarkkuuspotku
  • freestyle-jalkapallo esittelyssä (Freestyle Finland)
  • arvontoja
  • kioski ja grilli
  • fanituotemyyntiä

16.00 Naisten Liiga: PK-35 Vantaa – Pallokissat

16.50 Freestyle-jalkapalloshow kentällä

TAPAHTUMAAN VAPAA PÄÄSY 15.30 ASTI

Päivän ensimmäiseen otteluun on vapaa pääsy. Lisäksi yleisö pääsee stadionille ja tapahtumatorille vapaasti 15.30 asti, minkä jälkeen tapahtuma muuttuu maksulliseksi. Lippujen hinta on kaikille 5 euroa.

Kannattaa siis tulla hyvissä ajoin nauttimaan tapahtumasta ja stadionin palveluista.