Tonni Täyteen

Myyrmäen futistupla ja tonni täyteen

Myyrmäen jalkapallostadionilla vietetään lauantaina 11.8. todellista jalkapallojuhlaa. Ohjelmassa on kaksi mielenkiintoista ottelua, paljon oheisohjelmaa ja kattavat palvelut.

Päivä alkaa klo 13.00 miesten Kolmosen ottelulla VJS – TuPS ja jatkuu klo 16.00 PK-35 Vantaan ja Pallokissojen välisellä Naisten Liigan ottelulla. Molemmissa otteluissa länsivantaalainen kotijoukkue taistelee sarjansa piikkipaikasta.

Punamustien otteluun on asetettu kova yleisötavoite, sillä tavoitteena on houkutella stadionin lehtereille Naisten Liigan tämän kauden paras yleisömäärä. Samalla PK-35 Vantaa haluaa laittaa sarjapelien yleisöennätyksenä uuteen uskoon ja ylittää tuhannen katsojan rajan.

Pelikentän lisäksi nähtävää ja tehtävää riittää myös stadionin plaza-alueella. Sieltä löytyy muun muassa ilmalla täytetty minikenttä, joka on juniorien käytössä koko tapahtuman ajan. Varsinainen tapahtumatori aukeaa klo 15.00. Silloin plazalla on luvassa muun muassa Punainen kortti rasismille –hankkeen kanssa toteutettava futistutka, jossa jokainen voi mitata laukauksensa voiman. Lisäksi plazalta löytyy myös tarkkuuspotkupiste. Luvassa on myös arvontoja hyvillä palkinnoilla.

FREESTYLE-JALKAPALLOA

Tapahtumatorilla nähdään otteluiden välissä myös freestyle-jalkapalloilijoiden taiturointia. Lajiaan ja taitojaan tulevat esittelemään Freestyle Finlandin Riku Kosonen, 25, ja Emmi Björn, 20. Kosonen on Myyrmäen oma poika ja lajilegenda, sillä hän on pisimpään freestyle-jalkapalloa harrastanut suomalainen. Björn sen sijaan on lajissaan naisten SM-kakkonen.

Tapahtumatorin lajiesittelyn lisäksi luvassa on myös freestyle-jalkapallon puoliaikashow. PK-35 Vantaan ja Pallokissojen välisen ottelun tauolla pidettävä show pidetään kentän puolella katsomon edessä.

PELIKAMAKERÄYS VÄHÄOSAISILLE

Myyrmäen jalkapallostadionin plaza-alueella järjestetään tapahtuman yhteydessä pelikamakeräys, jonne kuka tahansa voi tuoda esimerkiksi tarpeettomiksi jääneitä nappulakenkiä tai muita urheiluvarusteita. PK-35 Vantaa ja VJS:n miesten joukkue lahjoittavat kerätyt varusteet niitä tarvitseville vähäosaisille.

 

TAPAHTUMAN AIKATAULU

13.00 miesten Kolmonen: VJS – TuPS

15.00 tapahtumatori aukeaa plazalla

  •  juniorien minikenttä
  •  jalkapallotutka (Punainen kortti rasismille)
  • tarkkuuspotku
  • freestyle-jalkapallo esittelyssä (Freestyle Finland)
  • arvontoja
  • kioski ja grilli
  • fanituotemyyntiä

16.00 Naisten Liiga: PK-35 Vantaa – Pallokissat

16.50 Freestyle-jalkapalloshow kentällä

 

TAPAHTUMAAN VAPAA PÄÄSY 15.30 ASTI

Päivän ensimmäiseen otteluun on vapaa pääsy. Lisäksi yleisö pääsee stadionille ja tapahtumatorille vapaasti 15.30 asti, minkä jälkeen tapahtuma muuttuu maksulliseksi. Lippujen hinta on kaikille 5 euroa.

Kannattaa siis tulla hyvissä ajoin nauttimaan tapahtumasta ja stadionin palveluista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com