UUTISET

Myyrmäen futistupla 11.8. – perhetapahtuma ja jalkapallojuhla

30.7.2018

Myyrmäen jalkapallostadionilla vietetään lauantaina 11.8. todellista jalkapallojuhlaa. Päivä alkaa klo 13.00 miesten Kolmosen ottelulla VJS – TuPS ja jatkuu klo 16.00 PK-35 Vantaan ja Pallokissojen välisellä Naisten Liigan ottelulla.

Pelikentän lisäksi nähtävää ja tehtävää riittää myös stadionin plaza-alueella. Sieltä löytyy muun muassa puhallettava minikenttä junioreille, futistutka ja tarkkuuspotkupiste. Lisäksi plazalla nähdään otteluiden välissä freestyle-jalkapalloilijoiden taiturointia.

Myös tapahtuman oheismyyntiin panostetaan tavallista enemmän. Kioski- ja grillitarjonnasta kerrotaan tarkemmin vielä otteluviikolla.

 

Pelikamakirppis

Myyrmäen jalkapallostadionin plaza-alueella järjestetään tapahtuman yhteydessä pelikamakirppis, jonne kuka tahansa voi tuoda myyntiin esimerkiksi pieneksi jääneitä nappulakenkiä tai muita urheiluvarusteita. Kirpputorin tuotot ohjataan myöhemmin ilmoitettavaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Lisätiedot sähköpostitse: info@pk35vantaa.fi

 

Tapahtuman aikataulu:

13.00 VJS – TuPS

15.00 tapahtumatori plazalla

– freestylefutis

– jalkapallotutka

-tarkkuuspotku

– pelikamakirppis

16.00 PK-35 Vantaa – Pallokissat

 

Lipumyynti alkaa klo 15.30

Päivän ensimmäiseen otteluun on vapaa pääsy. Lisäksi yleisö pääsee pelikamakirppikselle ja tapahtumatorille vapaasti 15.30 asti, minkä jälkeen tapahtuma muuttuu maksulliseksi. Lippujen hinta on kaikille 5 euroa.

Kannattaa siis tulla hyvissä ajoin nauttimaan tapahtumasta ja stadionin palveluista.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.