Juliane Fuchs, Pelaajakuva 2018

Juliane Fuchs palaa kotimaahansa

PK-35 Vantaata puolen vuoden ajan edustanut saksalaismaalivahti Juliane Fuchs palaa kotimaahansa. Ryhmään talvella liittynyt Fuchs oli Punamustille tärkeä apu alkukauden vaikeassa maalivahtitilanteessa. Harjoituksissa antamansa panoksen lisäksi hän ehti torjua myös kahdessa liigaottelussa.

21-vuotias Fuchs debytoi Naisten Liigassa 2-2-tasatulokseen päättyneessä vierasottelussa Kuopion Pallokissoja vastaan. Toisen liigaottelunsa saksalainen sai tililleen 1-1-kotitasapelissä Åland Unitedia vastaan.

Punamustien päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan talvella ryhmään liittynyt Fuchs oli joukkueelle talven ja kevään aikana tärkeä pelaaja. Velma Oikarisen loukkaannuttua PK-35 Vantaan maalivahtiosastolle jäi yhden torjujan kokoinen aukko, jonka Fuchs paikkasi mallikkaasti.

– Meillä oli talvella kova tarve maalivahdille, joten Juliane oli meille jo harjoittelukaudella todella tärkeä palanen. Hän on todella ennakkoluuloton ja nöyrä tyyppi. Juliane osoitti olevansa todella hyvä harjoittelija ja todellinen joukkuepelaaja, Väisänen kiitteli.

– Kyseessä on hyvä liigatason maalivahti. Oli aivan mahtavaa, että hän pääsi pelaamaan tämän joukkueen mukana ja myös kehittyi tänä aikana.

Vielen Dank Juliane und alles Gute für die Zukunft!