Uusi Punamusta Taustakuva

Muutoksia Punamustien kotiotteluihin

Vantaan ja Myyrmäen urheilupuiston tapahtumakesä on jälleen vilkas. Siitä johtuen PK-35 Vantaan kotiotteluihin tulee pieniä muutoksia. Naisten Liigan ottelut väistyvät suurempien tapahtumien tieltä, minkä johdosta yhden ottelun ajankohta on muuttunut ja kaksi peliä pelataan poikkeuksellisesti eri kentillä.

Tulevana lauantaina pelattava kotiottelu Turun Palloseuraa vastaan siirtyy stadionilta Myyrmäen urheilupuiston nurmelle. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 15.00. Myyrmäen jalkapallostadionilla ovat samaan aikaan käynnissä agilityn SM-kisat, jotka saattavat kuormittaa alueen parkkipaikkoja tavallista enemmän.

Naisten Liigan kesätauon jälkeen pelattava PK-35 Vantaa – ONS pelataan lauantaina 7.7. klo 13.00 Mustapekka Areenalla Oulunkylässä. Syynä evakkopelille on suurta osaa Vantaan liikuntapaikoista koskettava pienlajien SM-viikonloppu.

Heinäkuun lopun kotiottelu HJK:ta vastaan sen sijaan on siirretty kahta päivää aikaisemmaksi Myyrmäessä pelattavien amerikkalaisen jalkapallon Euroopan mestaruuskilpailujen vuoksi. PK-35 Vantaa – HJK pelataan siis jo torstaina 26.7. klo 18.30.

Tapahtumapaikkojen muutokset eivät aiheuta muutoksia lipunmyyntikäytäntöihin. PK-35 Vantaan kausikortit ovat käytössä tavalliseen tapaan.

PK-35 Vantaan tulevat kotiottelut:

La 16.6. klo 15.00      PK-35 Vantaa – TPS                                          Myyrmäen urheilupuiston nurmi
La 7.7. klo 13.00        PK-35 Vantaa – ONS                                         Mustapekka Areena, Helsinki
To 26.7. klo 18.30     PK-35 Vantaa – HJK                                         Myyrmäen jalkapallostadion