Uusi Punamusta Taustakuva

Muutoksia Punamustien kotiotteluihin

Vantaan ja Myyrmäen urheilupuiston tapahtumakesä on jälleen vilkas. Siitä johtuen PK-35 Vantaan kotiotteluihin tulee pieniä muutoksia. Naisten Liigan ottelut väistyvät suurempien tapahtumien tieltä, minkä johdosta yhden ottelun ajankohta on muuttunut ja kaksi peliä pelataan poikkeuksellisesti eri kentillä.

Tulevana lauantaina pelattava kotiottelu Turun Palloseuraa vastaan siirtyy stadionilta Myyrmäen urheilupuiston nurmelle. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 15.00. Myyrmäen jalkapallostadionilla ovat samaan aikaan käynnissä agilityn SM-kisat, jotka saattavat kuormittaa alueen parkkipaikkoja tavallista enemmän.

Naisten Liigan kesätauon jälkeen pelattava PK-35 Vantaa – ONS pelataan lauantaina 7.7. klo 13.00 Mustapekka Areenalla Oulunkylässä. Syynä evakkopelille on suurta osaa Vantaan liikuntapaikoista koskettava pienlajien SM-viikonloppu.

Heinäkuun lopun kotiottelu HJK:ta vastaan sen sijaan on siirretty kahta päivää aikaisemmaksi Myyrmäessä pelattavien amerikkalaisen jalkapallon Euroopan mestaruuskilpailujen vuoksi. PK-35 Vantaa – HJK pelataan siis jo torstaina 26.7. klo 18.30.

Tapahtumapaikkojen muutokset eivät aiheuta muutoksia lipunmyyntikäytäntöihin. PK-35 Vantaan kausikortit ovat käytössä tavalliseen tapaan.

PK-35 Vantaan tulevat kotiottelut:

La 16.6. klo 15.00      PK-35 Vantaa – TPS                                          Myyrmäen urheilupuiston nurmi
La 7.7. klo 13.00        PK-35 Vantaa – ONS                                         Mustapekka Areena, Helsinki
To 26.7. klo 18.30     PK-35 Vantaa – HJK                                         Myyrmäen jalkapallostadion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com