UUTISET

Ensimmäinen Venus Cup pelattiin lauantaina

10.6.2018

Historian ensimmäinen Venus Cup pelattiin eilen Myyrmäen jalkapallostadionilla. PK-35 Vantaan järjestämä ja Vantaan kaupungin osaltaan mahdollistama naisten harrasteturnaus täytti kentän innokkaista pelaajista ja iloisesta mielestä.

Kilpasarjan mestariksi kruunattiin FC Hiki, joka esitti koko turnauspäivän ajan vakuuttavia otteita ja voitti lopulta kaikki pelinsä. Loppuottelussa FC Hiki kaatoi niin ikään hyvän turnauksen pelanneen Prime Gimmat lukemin 7-1.


Venus Cupin ensimmäiset kilpasarjan mestarit: FC Hiki

Harrastesarjan huipennuksessa ratkaisua haettiin aina rangaistuspotkukilpailusta asti. FC DB:n ja HooGee Tornadonnien välinen finaali oli varsinaisen peliajan jälkeen lukemissa 1-1, mutta FC DB veti rangaistuspilkuilla pidemmän korren lukemin.


FC DB voitti harrastesarjan rangaistuspotkukilpailun päätteeksi.

Kiitos kaikille osallistujille!

VENUS CUP 2018 – TULOKSET
[table “30” not found /]
 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot