UUTISET

PK-35 Vantaa ja Pohjola Terveys tekevät sujuvaa yhteistyötä

24.5.2018

Punamustien ja Pohjola Terveyden ansiokas yhteistyö jatkuu myös kuluvalla kaudella. Yhteistyösopimuksen myötä Pohjola Terveyden urheiluklinikka toimii ensisijaisena hoitopaikkana PK-35 Vantaan pelaajien vammojen hoidossa. Urheiluklinikan hoitopolku takaa pelaajille viiveettömän hoitoon pääsyn asiantuntijalle.

PK-35 Vantaan general manager Kaj Björqvist kiittelee Pohjola Terveyden kanssa jatkuvaa ja syventyvää yhteistyötä. Toiminta on sujuvaa, kun joukkueen vakuutukset ja lääkäripalvelut tulevat samalta konsernilta.

– Arvostamme suuresti OP Pohjolan ja Pohjola Terveyden kanssa laajennettua yhteistyötä. Nopea ja joustava vahingon aukaiseminen vakuutusyhtiön tietokantaan samalla käynnillä, jolla vamman hoito aloitetaan Pohjola Sairaalassa, säästää aikaa sekä vaivaa ja vastaa käsitystämme ammattitaitoisesta toiminnasta. Pohjola Terveys panostaa laatuun – aivan kuten mekin pyrimme tekemään, Björkqvist sanoo.

Björkqvistin mukaan toimiva lääkäriyhteistyö on urheiluseuroille ensiarvoisen tärkeää, sillä huippu-urheilussa vammoilta ei voida koskaan täysin välttyä.

– Toivomme tietenkin mahdollisimman loukkaantumisniukkaa kautta, mutta aikaisempien kausien kokemukset ovat osoittaneet, että vakaviltakaan vahingoilta ei voida kokonaan välttyä, vaikka joukkue on fyysisesti hyvässä kunnossa ja vireessä. Edellisten kausien aikana olemme nähneet käytännössä, että Pohjola Terveys pystyy auttamaan nopeasti tilanteissa, joissa pelaajiemme vammat ovat edellyttäneet nopeutta ja joustavuutta.

Pohjola Terveyden urheiluklinikan lääketieteellisen sektorivastaavan Jammu Öunapin mukaan he ovat todella motivoituneita tekemään yhteistyötä huippujoukkueen kanssa. Hän korostaa, että vammojen välittömän hoidon lisäksi huomiota kiinnitetään myös muun muassa niiden uusiutumisen ehkäisemiseen.

– Mielestämme on hienoa päästä tekemään yhteistyötä suomalaisen naisjalkapalloilun huippujoukkueen kanssa. Urheiluklinikkamme lääkärit ja fysioterapeutit ovat motivoituneita toimimaan urheilijoiden kanssa, ja vammojen akuutin hoidon lisäksi yritämme olla apuna vammojen tai niiden pahenemisen ja uusiutumisen ehkäisyssä sekä kuntoutuksen optimoinnissa, Öunap kertoo.

– Urheiluvammojen hoito vaatii hoitotiimiltä lääketieteellisen osaamisen lisäksi oikeaa asennetta sekä lajin vaatimustason ymmärtämistä. Lisäksi täytyy ymmärtää se, ettei vamman hoitoon ole levon ja täysipainoisen urheilun vaihtoehtoa, vaan urheiluun paluu täytyy rakentaa asteittain ja usein pahemman vammankin sattuessa voidaan rakentaa korvaavan harjoittelun ohjelma kuntoutumisen optimoimiseksi.

 

Pohjola Terveys tarjoaa välitöntä hoitoa ammattitaidolla

Paikalle voi tulla tapaturman sattuessa aukiolo aikojen puitteissa, mutta suosittelemme puhelinsoittoa etukäteen nopean hoitoon pääsyyn takaamiseksi. Voit joko soittaa Urheiluklinikan numeroon 040-4811552 tai Pohjola Terveyden numeroon 010 2578 100. Sekä röntgen, että magneetti ovat auki myös viikonloppuisin.

Hoidosta vastaa Urheiluklinikan Ortopedit, Käsikirurgit sekä Fysioterapeutit. Lääkäritiimimme on tiiviisti mukana urheilussa Olympiajoukkueissa, maajoukkueissa, pääsarjatason eri lajien joukkueissa sekä myös junioritoiminnassa. Päivystyksellisen arvion jälkeen jatkohoito keskitetään Urheiluklinikan Ortopedeille.

Mikäli kysymyksiä tai muuta asiaa ilmenee, voit olla yhteydessä Pohjola Terveyden Urheilupäällikkö Timo Lounioon 0400-415 335 tai Urheiluklinikan Lääketieteelliseen sektorivastaavaan Jammu Öunapiin 0400-478888.

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.