UUTISET

Alina Kosunen siirtyy HPS:n riveihin

22.5.2018

Punamustien hyökkäyspään pelaaja Alina Kosunen siirtyy Helsingin Palloseuran riveihin. Kosunen ehti edustaa PK-35 Vantaata puolentoista kauden ajan.

20-vuotias Kosunen on TuPSin kasvatti, joka siirtyi PK-35 Vantaan riveihin VJS:stä kauden 2016 päätteeksi. Tämän kauden liigapeleissä Kosunen jäi ilman vastuuta, joten hän siirtyy sarjaporrasta alemmas HPS:ään tavoittelemaan suurempia peliminuutteja.

Kosunen debytoi Punamustien riveissä viime kesänä Suomen Cupin ottelussa juuri HPS:ää vastaan ja onnistui heti kahdesti maalinteossa. Lisäksi hän ehti pelata PK-35 Vantaan paidassa yhdessä liigaottelussa. Kosunen pelasi jo viime kaudella farmisopimuksen myötä myös HPS:ssä 16 ottelua, joissa hän viimeisteli seitsemän maalia.

– PK-35 Vantaan pelaajien kanssa oli kivaa treenata ja treenit olivat hyviä, mutta halu pelata oli niin kova, että koin maisemanvaihdoksen olevan lopulta paras vaihtoehto. HPS oli helppo valinta viime kaudella hyvin toimineen farmisopimuksen myötä, Kosunen sanoi.

PK-35 Vantaa kiittää ”Allua” yhteisestä ajasta ja toivottaa onnea jatkoon!

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.