UUTISET

Venus Cup lähestyy – vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

11.5.2018

Kesän vauhdikkain jalkapallotapahtuma lähestyy! Kesäkuussa Myyrmäessä pelattavaan naisten harrasteturnaus Venus Cupiin voi ilmoittautua mukaan 20.5. asti.

Venus Cup on iloinen ja rento jalkapallotapahtuma, jossa pelataan sekä kilpa- että harrastesarja. Etenkään jälkimmäiseen osallistuminen ei edellytä aiempaa jalkapallokokemusta ja se sopii hyvin myös kaveriporukoille. Harrastesarjassa ei sallita lisenssipelaajia.

Kesäkuun toinen viikonloppu on todellinen naisjalkapallon superviikonloppu, sillä myös naisten A-maajoukkue pelaa silloin kotikentällään. Suomen Palloliitto tarjoaa kaikille Venus Cupin osallistujille vapaan pääsyn perjantaina 8.6. Helsingissä pelattavaan MM-karsintaotteluun Suomi – Itävalta.

ILMOITTAUTUMISET:

HARRASTESARJA

KILPASARJA

 

VENUS CUP VANTAALLA 9.6.2018

Venus Cup on naisille suunnattu jalkapallon harrasteturnaus, joka järjestetään Myyrmäen urheilupuistossa lauantaina 9. kesäkuuta. Kyseessä on PK-35 Vantaan järjestämä ja Vantaan kaupungin osaltaan mahdollistama iloinen jalkapallotapahtuma, johon osallistuminen ei edellytä aiempaa lajikokemusta.

Ajankohta: 9.6.2018 (pelit alkavat klo 9.00)

Paikka: Myyrmäen jalkapallostadion

Pelimuoto: 6 + maalivahti

Peliaika: 20 minuuttia

Sarjat: Kilpa- ja harrastesarja (harrastesarjassa ei sallita lisenssipelaajia)

Turnauksessa pelataan lohkovaihe ja pudotuspelimuotoiset jatkopelit. Kaikissa otteluissa on tuomarit. Jokainen joukkue pelaa vähintään kolme ottelua.

Hinta:

Turnauksen osallistumismaksu on 150 euroa.

Ehdot:

Turnausosallistumisen voi peruuttaa maksutta 20.5. asti. Myöhemmin tapahtuvien peruutusten kohdalla osallistumismaksua ei palauteta. Peruutukset sähköpostitse: info@pk35vantaa.fi.

Jokaisella osallistujalla pitää olla oma vakuutus. Järjestäjä ei vastaa osallistujien vakuutuksista tai mahdollisista loukkaantumisista.

 

Ota yhteyttä:

Samu Liski

050 9172359

samu.liski@pk35vantaa.fi

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot