UUTISET

Punamustille onnistumisia B-maajoukkueessa

6.4.2018

PK-35 Vantaan pelaajat olivat vahvasti esillä, kun Suomen B-maajoukkue kaatoi Latvian kahdesti Riiassa. Punamustien Iina Salmi osui kahdessa ottelussa yhteensä kolmesti ja myös Tia-Maria Jaakonsaari onnistui Latviassa maalinteossa. Kaikki viisi Punamustien pelaajaa saivat runsaasti vastuuta.

Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa keskiviikkona Latvia karkasi kahdesti johtoon, mutta Suomi nousi lopulta 2-4-voittoon. Punamustien Tia-Maria Jaakonsaari, Vilma Väisänen, Roosa Toivanen ja Iina Salmi pääsivät ottelussa toisella jaksolla vaihdosta kentälle. Jaakonsaari viimeisteli pelin loppupuolella Suomen voittomaalin ja Salmi kaunisteli loppulukemia hetkeä myöhemmin.

Perjantain toisessa kohtaamisessa Suomi otti selvän 3-0-voiton. Tällä kertaa koko PK-35 Vantaan viisikko oli avauskokoonpanossa. Jaakonsaari, Toivanen, Iina Salmi ja Elina Salmi pelasivat perjantain voitossa täydet minuutit. Väisänen pelasi 68 minuuttia. Iina Salmi avasi Suomen maalihanat rangaistuspilkulta ja viimeisteli loppulukemat 3-0 näyttävällä laukauksella.

Punamustien pelit Naisten Liigassa jatkuvat keskiviikkona 11.4. Silloin Myyrmäessä pelataan odotettu paikallisottelu, kun PK-35 Vantaa saa vieraakseen Tikkurilan Palloseuran.

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot