UUTISET

Punamustat SuperParkissa sunnuntaina 8.4.

6.4.2018

PK-35 Vantaa jalkautuu Tammiston SuperParkiin ensi keskiviikkona pelattavan paikallisottelun alla. SuperPark on liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, joka sopii hyvin koko perheille. Punamustien pelaajat ovat tavattavissa ensi sunnuntaina 8.4. klo 12-15.

SuperParkin vierailijoilla on sunnuntaina mahdollisuus myös kilpailla PK-35 Vantaan pelaajien kanssa erilaisissa aktiviteeteissa. Liigakentiltä tuttuja pelaajia voi haastaa esimerkiksi futisflipperissä.

Ohjelmassa on leikkimielistä kisailua, kausikorttiarvontaa ja ennen kaikkea iloista yhdessä tekemistä!

 

Vantaan SuperPark sijaitsee osoitteessa Tammiston kauppatie 13, 01510 Vantaa. Puiston ovet aukeavat sunnuntaina klo 11.00.

Lisätietoja SuperParkista: https://superpark.fi/park/vantaa/.

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot