UUTISET

Ilmoittaudu mukaan paikallisottelun verkostoitumistilaisuuteen

3.4.2018

Naisten Liigan sarjakausi alkoi viikonloppuna PK-35 Vantaan osalta voitokkaasti ja ensimmäinen kotiottelu on ohjelmassa keskiviikkona 11.4. Silloin kyseessä on heti odotettu Vantaan paikallisottelu, kun Tikkurilan Palloseura saapuu Punamustien vieraaksi Myyrmäkeen. Ottelun yhteydessä Myyrmäen jalkapallostadionilla järjestetään myös yritysten ja yrittäjien verkostoitumistilaisuus.

Tilaisuus alkaa tunti ennen ottelua klo 17.30 ja ohjelmassa on ruokailua, verkostoitumista, muutamia lyhyitä puheenvuoroja sekä lyhyt alustus illan otteluun. Ilta huipentuu klo 18.30 alkavaan PK-35 Vantaan ja TiPSin väliseen paikallisotteluun.

Verkostoitumistilaisuuden tarjoavat paikalliset yrittäjät Jussi Järvinen (Jussi Järvinen Consulting Oy) ja Jouni Nieminen (CSI Business Consulting). Tilaisuuteen on jäljellä rajoitettu määrä paikkoja. Mukaan voit ilmoittautua perjantaihin 6.4. asti.

Ilmoittautumiset sähköpostitse: samu.liski@pk35vantaa.fi.

 

Lisätiedot:

Samu Liski, PK-35 Vantaa

050 9172359

samu.liski@pk35vantaa.fi

 

Jussi Järvinen

+358 40 7725 840

jussi@konsulttiverkko.fi

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot