UUTISET

Punamustien nelikko A-maajoukkueeseen

27.3.2018

Neljä PK-35 Vantaan pelaajaa on nimetty mukaan Suomen naisten A-maajoukkueeseen. Punamustien Kaisa Collin, Tiia Peltonen, Mimmi Nurmela ja Heidi Kollanen ovat mukana, kun Suomi jatkaa MM-karsintaurakkaansa kotiottelulla Espanjaa vastaan.

Collin, Peltonen ja Nurmela olivat A-maajoukkueen mukana jo helmi- ja maaliskuun vaihteen Cyprys Cupissa. Peltonen teki Kyproksella myös ensiesiintymisensä A-maajoukkueessa. Collin on nelikon kokenein A-maajoukkuepelaaja pelattuaan yhdeksän ottelua, joissa on syntynyt myös kaksi maalia. Kollaselle sen sijaan kyseessä oli ensimmäinen kutsu A-maajoukkueen karsintaotteluun. Nurmela ja Kollanen oli alun perin nimetty mukaan ensi viikon B-maaotteluihin Latviaa vastaan, mutta A-maajoukkuekutsu muutti kaksikon suunnitelmia.

Kolmen pelatun ottelun jälkeen Suomi on karsintalohkossaan toisena kaksi pistettä lohkokärki Espanjaa jäljessä. Suomi ja Espanja kohtaavat perjantaina 6.4. Helsingissä.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.