UUTISET

Punamustia maajoukkuetehtäviin huhtikuussa

22.3.2018

Kuusi PK-35 Vantaan pelaajaa on nimetty mukaan Suomen B-maajoukkueeseen. Suomi kohtaa huhtikuun alussa Latvian A-maajoukkueen kahdesti vieraskentällä. B-maajoukkueen lisäksi PK-35 Vantaa on huhtikuussa edustettuna myös alle 19-vuotiaiden tyttöjen EM-jatkokarsinnoissa.

Punamustien pelaajista B-maajoukkuekutsun saivat Mimmi Nurmela, Tia-Maria Jaakonsaari, Vilma Väisänen, Roosa Bröijer, Iina Salmi ja Heidi Kollanen. Latvia-otteluihin nimetty B-maajoukkue koostuu kokonaisuudessaan Naisten Liigan pelaajista. Joukkue matkustaa Riikaan pääsiäismaanantaina ja kohtaa emäntämaan keskiviikkona 4.4. ja perjantaina 6.4.

PK-35 Vantaan Jasmin Leppioja sen sijaan on nimetty mukaan alle 19-vuotiaiden tyttöjen EM-jatkokarsintaturnaukseen. Suomi kohtaa kotiturnauksessaan Belgian, Ranskan ja Azerbaidzhanin 4. – 10.4. Turnausvoittaja selviytyy mukaan kesällä Sveitsissä pelattavaan EM-lopputurnaukseen. Jatkokarsintaturnauksen päätösottelu Azerbaidzhania vastaan pelataan tiistaina 10.4. Punamustien kotikentällä Myyrmäessä.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.