UUTISET

Emma Immonen luottavaisena EM-jatkokarsintoihin

18.3.2018

Punamustien maalivahti Emma Immonen matkaa huomenna alle 17-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen kanssa Ranskaan. Suomi tavoittelee neljän joukkueen jatkokarsintaturnauksessa paikkaa loppukeväästä pelattavaan EM-lopputurnaukseen.

Suomi kohtaa EM-jatkokarsintaturnauksen avausottelussaan Ruotsin torstaina. Turnauksen muut joukkueet ovat Skotlanti ja emäntämaa Ranska. Ainoastaan turnausvoittaja etenee toukokuussa Liettuassa pelattavaan EM-lopputurnaukseen.

– Lohko on erittäin kova, mutta ei mahdoton. Olemme pelanneet jo aiemmin kaikkia lohkon joukkueita vastaan ihan hyvällä menestyksellä. Odotan karsintaturnausta innolla. Meillä on hyvä joukkue, joten hyvällä pelillä ja fiiliksellä kisapaikka on realistinen tavoite, Immonen ennakoi karsintaturnausta.

Immosen lisäksi jatkokarsintaryhmään nimettiin myös PK-35:n B-tytöissä ja naisten Ykkösen joukkueessa pelaava Marie Mäkinen. Kaksikko pääsee maajoukkuetehtäviin mukavissa tunnelmissa, sillä PK-35 varmisti lauantai-iltana paikkansa B-tyttöjen SM-sarjassa kaatamalla HJK:n lukemin 3-1. Immonen pelasi SM-sarjapaikan sinetöineessä ottelussa täydet minuutit Punamustien maalilla.

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.