Untitled 10 (1)

Punamustien pelejä jälleen VeikkausTV:llä

VeikkausTV näyttää PK-35 Vantaan Naisten Liigan otteluita myös kaudella 2018. Yhteistyö kattaa alkavalla kaudella viisi Punamustien runkosarjan kotiottelua ja yhden vierasottelun.

Laadukkaan monikameratuotannon mahdollistavat aiempien kausien tapaan ComSport Production Oy ja sen ansiokasta työtä tekevä tuottaja Timo Lehtinen. VeikkausTV:n ottelulähetykset kuvataan 4-6 kameralla ja HD-kuvanlaadulla. Lähetyksissä nähdään myös hidastukset, graafikat ja haastattelut ottelun päätyttyä. Selostuksesta vastaa aiemmilta kausilta tuttu Feliks Heikkinen. Lisäksi lähetyksissä kuullaan mahdollisuuksien mukaan vaihtuvia asiantuntijakommentaattoreita.

Ottelulähetykset alkavat todella mielenkiintoisella kohtaamisella keskiviikkona 11.4., kun ruudussa nähdään sarjakauden ensimmäinen Vantaan paikallisottelu. PK-35 Vantaa saa heti ensimmäisessä kotiottelussa vieraakseen sarjanousija Tikkurilan Palloseuran, joten kotiavauksessa riittää jännitteitä.

VeikkausTV näyttää PK-35 Vantaan lisäksi myös HJK:n kotiotteluita, minkä myötä ohjelmistoon kuuluu myös yksi Punamustien vierasottelu. PK-35 Vantaan HJK-vierasottelu nähdään VeikkausTV:llä toukokuun alussa. Punamustien viidennen televisioitavan kotiottelun ajankohta tarkentuu myöhemmin.

 

PK-35 Vantaan ottelut VeikkausTV:llä

Ke 11.4. klo 18.30                       PK-35 Vantaa – TiPS

La 5.5. klo 18.00                           HJK – PK-35 Vantaa

La 19.5 klo 14.00                          PK-35 Vantaa – Åland United

To 31.5 klo 18.30                         PK-35 Vantaa – FC Honka

La 11.8. klo 17.30                        PK-35 Vantaa – Pallokissat

*Yhden VeikkausTV:n näyttämän kotiottelun ajankohta tarkentuu myöhemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com