Untitled 10 (1)

Punamustien pelejä jälleen VeikkausTV:llä

VeikkausTV näyttää PK-35 Vantaan Naisten Liigan otteluita myös kaudella 2018. Yhteistyö kattaa alkavalla kaudella viisi Punamustien runkosarjan kotiottelua ja yhden vierasottelun.

Laadukkaan monikameratuotannon mahdollistavat aiempien kausien tapaan ComSport Production Oy ja sen ansiokasta työtä tekevä tuottaja Timo Lehtinen. VeikkausTV:n ottelulähetykset kuvataan 4-6 kameralla ja HD-kuvanlaadulla. Lähetyksissä nähdään myös hidastukset, graafikat ja haastattelut ottelun päätyttyä. Selostuksesta vastaa aiemmilta kausilta tuttu Feliks Heikkinen. Lisäksi lähetyksissä kuullaan mahdollisuuksien mukaan vaihtuvia asiantuntijakommentaattoreita.

Ottelulähetykset alkavat todella mielenkiintoisella kohtaamisella keskiviikkona 11.4., kun ruudussa nähdään sarjakauden ensimmäinen Vantaan paikallisottelu. PK-35 Vantaa saa heti ensimmäisessä kotiottelussa vieraakseen sarjanousija Tikkurilan Palloseuran, joten kotiavauksessa riittää jännitteitä.

VeikkausTV näyttää PK-35 Vantaan lisäksi myös HJK:n kotiotteluita, minkä myötä ohjelmistoon kuuluu myös yksi Punamustien vierasottelu. PK-35 Vantaan HJK-vierasottelu nähdään VeikkausTV:llä toukokuun alussa. Punamustien viidennen televisioitavan kotiottelun ajankohta tarkentuu myöhemmin.

PK-35 Vantaan ottelut VeikkausTV:llä

Ke 11.4. klo 18.30                       PK-35 Vantaa – TiPS

La 5.5. klo 18.00                           HJK – PK-35 Vantaa

La 19.5 klo 14.00                          PK-35 Vantaa – Åland United

To 31.5 klo 18.30                         PK-35 Vantaa – FC Honka

La 11.8. klo 17.30                        PK-35 Vantaa – Pallokissat

*Yhden VeikkausTV:n näyttämän kotiottelun ajankohta tarkentuu myöhemmin.