Heidi Kollanen, Kuva

Punamustille viikon toinen harjoituspelivoitto

PK-35 Vantaa jatkoi lauantai-iltapäivänä siitä, mihin joukkue jäi keskiviikkona Tallinnassa. Ottelu FC Espoon 03-poikia vastaan eteni Punamustien komennossa ja tällä kertaa myös maalihanat aukesivat toden teolla.

Ensimmäisen puolen tunnin ajan poikajoukkue pysyi vielä hyvin pelissä mukana ja onnistui iskemään 0-1-johtomaalin nopean vastahyökkäyksen päätteeksi. Pelin edetessä PK-35 Vantaan pallonhallinta tuotti kuitenkin tulosta ja ote siirtyi tukevasti naisille. Loppua kohden FC Espoon pojat alkoivat väsyä ja PK-35 Vantaa loi tasaisella tahdilla hyviä maalintekopaikkoja.

Ottelun avausmaali syntyi Vilma Väisäsen vapauttavan syötön päätteeksi, kun Heidi Kollanen pääsi ohittamaan vastaan tulleen maalivahdin ja sijoitti pallon tyhjään maaliin. Kollanen vastasi myös Punamustien johto-osumasta. Iina Salmi tarjoili vasemmalta laidalta hyvän keskityksen ja Kollanen ohjasi pallon lähietäisyydeltä maaliin.

Punamustien kolmas maali oli Kaisa Collinin käsialaa. Collin riisti pelivälineen espoolaisilta, rynnisti kahden puolustajan ohi ja laukoi pallon suoraan poikittaisjuoksusta näyttävästi etuyläkulmaan. Ottelun loppulukemat 4-1 syntyivät Elina Salmen esityöstä, kun Mette Barck pääsi laukomaan pallon läheltä espoolaismaalivahdin ohi.

PK-35 Vantaan valmentajan Pasi Jaakonsaaren mukaan lauantain harjoituspelin esitys oli jatkoa keskiviikon Viro-voitolle. Molemmissa otteluissa Punamustien riveistä löytyi paljon onnistujia.

– Jatkoimme siitä, mihin Tallinnassa jäimme. Pystyimme hallitsemaan korkealla, pelasimme monipuolisesti ja loimme tilanteita. Meille tuli tänään paljon onnistumisia laajalla rintamalla. Myös vastustaja oli sopivan tasoinen, kunnes he loppua kohden hieman väsyivät pallorallissamme, Jaakonsaari totesi.

– Saimme monia pelitapaamme kuuluvia asioita onnistuman hyvin ja teimme maaleja niiltä sektoreilta, joista pyrimme tekemään niitä. Tämä oli kaikin puolin hyvä ja tasapainoinen peli. Koko joukkue pelasi hyvin.

Punamustien harjoituspelit jatkuvat lauantaina 3.3., kun Viron naisten A-maajoukkue saapuu vastavierailulle Myyrmäkeen.

 

PK-35 Vantaa – FC Espoo P03 4-1

0-1

1-1 Heidi Kollanen

2-1 Kollanen

3-1 Kaisa Collin

4-1 Mette Barck

 

Avauskokoonpano: Immonen; Riefner, Peltonen, Nurmela, E. Salmi; Väisänen, Jaakonsaari; I. Salmi, Bröijer, Kollanen; Collin.

Vaihtopelaajat: Fuchs, Toivanen, Hopponen, Saarinen, Barck, Kainulainen, Kosunen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com