UUTISET

Punamustia maajoukkuekomennuksille

13.2.2018

PK-35 Vantaan pelaajia on nimetty helmi- ja maaliskuun maajoukkueleireille. Tiia Peltonen ja Kaisa Collin matkaavat A-maajoukkueen kanssa Kyprokselle, kun taas Emma Immonen kohtaa U17-maajoukkueen kanssa Portugalin kaksoismaaottelussa.

Huhtikuussa jatkuviin MM-karsintoihin valmistautuva naisten A-maajoukkue osallistuu helmi-maaliskuun vaihteessa vuosittain pelattavaan Cyprys Cupiin. Suomi kohtaa turnauksen lohkovaiheessa Walesin, Sveitsin ja Italian. Lohkovaiheen jälkeen pelataan vielä sijoitusottelut. Punamustien pelaajista Collin on esiintynyt A-maajoukkuepaidassa viidesti ja viimeistellyt kaksi maalia. Peltonen sen sijaan odottaa vielä A-maajoukkuedebyyttiään.

Alle 17-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue sen sijaan matkustaa kuunvaihteessa Portugaliin ja kohtaa siellä emäntämaan kahdesti. Leiri on osa valmistautumista kohti maaliskuun lopussa Ranskassa pelattavaa EM-jatkokarsintaturnausta. PK-35 Vantaan riveistä Portugalin leirille osallistuu maalivahti Emma Immonen. Lisäksi Punamustista on nimetty mukaan Ykkösen joukkueessa pelaava Marie Mäkinen ja B-tyttöjen Alisa Hokkanen.

 

A-maajoukkueen ottelut Cyprus Cupissa:

28.2. klo 13.00 Suomi – Wales

2.3. klo 18.00 Suomi – Sveitsi

5.2. klo 13.00 Suomi – Italia

7.3. sijoitusottelut

 

U17-maajoukkueen kaksoismaaottelu:

27.2. klo 17.00 Portugali – Suomi

To 1.3. klo 12.00 Portugali – Suomi

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot