Näyttökuva 2018 2 6 Kello 22.29.28

Venus Cup valtaa Myyrmäen kesäkuussa

Naisten Liigan lisäksi Myyrmäessä pelataan tulevana kesänä myös naisten harrastejalkapalloa. PK-35 Vantaa järjestää kesäkuussa Venus Cupin nimeä kantavan naisten harrasteturnauksen. Vantaan kaupungin osaltaan mahdollistama turnaus pelataan lauantaina 9. kesäkuuta Myyrmäen urheilupuistossa.

Urheilullisen menestyksen lisäksi yksi PK-35 Vantaan toiminnan keskeisistä tavoitteista on nostaa naisjalkapallon arvostusta ja edistää tasa-arvoa urheilussa. Naisten huippujalkapallo ottaa tällä hetkellä suuria kehitysaskelia niin kotimaassa kuin maailmalla, mutta koemme, että myös naisten harrastejalkapallossa on paljon piilevää kasvupotentiaalia. Venus Cupin myötä haluamme kantaa oman kortemme kekoon ja toivomme pystyvämme innostamaan uusia aikuisharrastajia jalkapallon pariin.

Myyrmäen jalkapallostadionilla ja tarvittaessa myös muilla urheilupuiston alueen kentillä pelattava turnaus on ennen kaikkea rento hyvän mielen tapahtuma. Osallistumiskynnys on haluttu pitää matalana, joten osallistujilta ei vaadita aiempaa lajitaustaa. Turnauksessa järjestetään erillinen kilpa- ja harrastesarja, joista jälkimmäisessä ei sallita lisenssipelaajia.

VENUS CUP 2018 – Ilmoittaudu mukaan!

Aika: 9.6.2018 (pelit alkavat klo 9.00)

Paikka: Myyrmäen urheilupuisto

Pelimuoto: 6 + maalivahti

Peliaika: 20 minuuttia

Sarjat: kilpa- ja harrastesarja (harrastesarjassa ei sallita lisenssipelaajia)

Turnauksessa pelataan lohkovaihe ja pudotuspelimuotoiset jatkopelit. Jokaiselle joukkueelle kertyy turnauksessa vähintään kolme ottelua. Kaikissa otteluissa on tuomari.

Osallistumismaksu on 31.3. asti 120/joukkue. Takarajan jälkeen ilmoittautuville hinta on 150/joukkue.

ILMOITTAUDU HARRASTESARJAAN

ILMOITTAUDU KILPASARJAAN

Ehdot:

Turnausosallistumisen voi peruuttaa maksutta 20.5. asti. Myöhemmin tapahtuvien peruutusten kohdalla osallistumismaksua ei palauteta. Peruutukset sähköpostitse: info@pk35vantaa.fi.

Jokaisella osallistujalla pitää olla oma vakuutus. Järjestäjä ei vastaa osallistujien vakuutuksista tai mahdollisista loukkaantumisista.

Lisätiedot:

Samu Liski, PK-35 Vantaa