Näyttökuva 2018 2 6 Kello 22.29.28

Venus Cup valtaa Myyrmäen kesäkuussa

Naisten Liigan lisäksi Myyrmäessä pelataan tulevana kesänä myös naisten harrastejalkapalloa. PK-35 Vantaa järjestää kesäkuussa Venus Cupin nimeä kantavan naisten harrasteturnauksen. Vantaan kaupungin osaltaan mahdollistama turnaus pelataan lauantaina 9. kesäkuuta Myyrmäen urheilupuistossa.

Urheilullisen menestyksen lisäksi yksi PK-35 Vantaan toiminnan keskeisistä tavoitteista on nostaa naisjalkapallon arvostusta ja edistää tasa-arvoa urheilussa. Naisten huippujalkapallo ottaa tällä hetkellä suuria kehitysaskelia niin kotimaassa kuin maailmalla, mutta koemme, että myös naisten harrastejalkapallossa on paljon piilevää kasvupotentiaalia. Venus Cupin myötä haluamme kantaa oman kortemme kekoon ja toivomme pystyvämme innostamaan uusia aikuisharrastajia jalkapallon pariin.

Myyrmäen jalkapallostadionilla ja tarvittaessa myös muilla urheilupuiston alueen kentillä pelattava turnaus on ennen kaikkea rento hyvän mielen tapahtuma. Osallistumiskynnys on haluttu pitää matalana, joten osallistujilta ei vaadita aiempaa lajitaustaa. Turnauksessa järjestetään erillinen kilpa- ja harrastesarja, joista jälkimmäisessä ei sallita lisenssipelaajia.

 

VENUS CUP 2018 – Ilmoittaudu mukaan!

Aika: 9.6.2018 (pelit alkavat klo 9.00)

Paikka: Myyrmäen urheilupuisto

Pelimuoto: 6 + maalivahti

Peliaika: 20 minuuttia

Sarjat: kilpa- ja harrastesarja (harrastesarjassa ei sallita lisenssipelaajia)

Turnauksessa pelataan lohkovaihe ja pudotuspelimuotoiset jatkopelit. Jokaiselle joukkueelle kertyy turnauksessa vähintään kolme ottelua. Kaikissa otteluissa on tuomari.

Osallistumismaksu on 31.3. asti 120/joukkue. Takarajan jälkeen ilmoittautuville hinta on 150/joukkue.

ILMOITTAUDU HARRASTESARJAAN

ILMOITTAUDU KILPASARJAAN

Ehdot:

Turnausosallistumisen voi peruuttaa maksutta 20.5. asti. Myöhemmin tapahtuvien peruutusten kohdalla osallistumismaksua ei palauteta. Peruutukset sähköpostitse: info@pk35vantaa.fi.

Jokaisella osallistujalla pitää olla oma vakuutus. Järjestäjä ei vastaa osallistujien vakuutuksista tai mahdollisista loukkaantumisista.

 

Lisätiedot:

Samu Liski, PK-35 Vantaa

samu.liski@pk35vantaa.fi

050 9172359

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com