UUTISET

Punamustia U19-maajoukkueleireille

25.1.2018

Kolme PK-35 Vantaan pelaajaa on kutsuttu mukaan alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueleireille. Kaksiosaisen leirikokonaisuuden ensimmäinen leiritys parhaillaan on käynnissä Eerikkilässä ja Punamustista mukana on Mette Barck. Filippa Kilponen ja Jasmin Leppioja sen sijaan on nimetty mukaan helmikuussa kokoontuvaan leiriryhmään.

Jälkimmäinen leiri järjestetään 6. – 9. helmikuuta Eerikkilässä. Se on tärkeä osa valmistautumista huhtikuussa Suomessa pelattavaan EM-jatkokarsintaturnaukseen, sillä kahden leirityksen ansiosta maajoukkuevalmennus pääsee näkemään yhteensä 40 saman ikäluokan pelaajaa. Lopullinen karsintajoukkue valitaan maaliskuussa Unkaria vastaan pelattavan kaksoismaaottelun jälkeen.

Suomi kohtaa EM-jatkokarsintaturnauksessa 4.4. Belgian, 7.4. Ranskan sekä 10.4. Azerbaidzhanin. Karsintaturnauksen päätösottelu pelataan Punamustien kotikentällä Myyrmäen jalkapallostadionilla.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.