UUTISET

Lähde Punamustien matkaan: tue joukkuetta hankkimalla kausikortti

19.1.2018

PK-35 Vantaan Naisten Liigan yleisökeskiarvo kaudella 2017 oli 258 katsojaa. Olemme kuitenkin vankasti sitä mieltä, että joukkueemme ansaitsisi suurempia yleisömääriä ja niiden myötä entistä paremmat toimintaedellytykset. Alkavalla kaudella tavoitteenamme on nostaa yleisökeskiarvo vähintään seuraavalle sataluvulle.

Kausikortin hankkiminen on edullinen ja vaivaton tapa tukea Punamustien toimintaa ja kotimaista naisjalkapalloa. Jokaisen panos on tärkeää ja jokaisella tilauksella on merkitystä. Osoitetaan yhdessä, että jalkapallo ei tunne sukupuolirajoja.

Punamustien kausikortteja voi tilata ennakkoon sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa.fi.

Kausikortit 2018:

Aikuiset 50,00

Alennusryhmät* 25,00

*opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät ja alle 12-vuotiaat lapset

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.