Yksi Yhteinen

Talvikaudella kansainvälisiä otteluita

Punamustien talvikauden ohjelmaan mahtuu myös kolme kansainvälistä harjoitusottelua. PK-35 Vantaa kohtaa Viron naisten A-maajoukkueen sekä Tallinnassa että Myyrmäessä ja vierailee lisäksi Ruotsissa AIK:n vieraana.

Naisten Liigaan valmistautuvan PK-35 Vantaa pelaa talven ensimmäisen kansainvälisen pelinsä tasan kuukauden kuluttua keskiviikkona 14.2. Silloin joukkue matkustaa Tallinnaan kohtaamaan Viron A-maajoukkueen. Virolaiset saapuvat vastavierailulle Myyrmäkeen 3. maaliskuuta.

Maaliskuun puolivälissä PK-35 Vantaa matkustaa Ruotsiin AIK:n vieraaksi. AIK sijoittui viime kaudella Ruotsin toisella sarjatasolla Elitettanissa kolmanneksi jääden vain kolmen pisteen päähän noususta pääsarjaan. Tukholman alueen suurseurassa on kuitenkin panostettu naisten jalkapalloon ja AIK tavoittelee jälleen sarjanousua. Harjoitusottelu pelataan sunnuntaina 11.3. klo 14.00 Suomen aikaa AIK:n kotitekonurmella Solnassa.

PK-35 Vantaan tulevat harjoitusottelut:

La 3.2. klo 13.15 PK-35 Vantaa – HJK P04                                    Myyrmäen jalkapallohalli

Ke 14.2. klo 19.00 Viro – PK-35 Vantaa                                        EJL Jalgpallihall, Tallinna

La 17.2. klo 13.15 PK-35 Vantaa – FC Espoo                               Myyrmäen jalkapallohalli

La 3.3. klo 13.00 PK-35 Vantaa – Viro                                            Myyrmäen jalkapallohalli

Su 11.3. klo 14.00 AIK – PK-35 Vantaa                                          Skytteholms IP, Solna

PK-35 Vantaan kausikortteja kaudelle 2018 voi tilata ennakkoon sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa.fi. Kausikorttien hinta on aikuisille 50 euroa ja lapsille sekä muille alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 25 euroa.