Yksi Yhteinen

Talvikaudella kansainvälisiä otteluita

Punamustien talvikauden ohjelmaan mahtuu myös kolme kansainvälistä harjoitusottelua. PK-35 Vantaa kohtaa Viron naisten A-maajoukkueen sekä Tallinnassa että Myyrmäessä ja vierailee lisäksi Ruotsissa AIK:n vieraana.

Naisten Liigaan valmistautuvan PK-35 Vantaa pelaa talven ensimmäisen kansainvälisen pelinsä tasan kuukauden kuluttua keskiviikkona 14.2. Silloin joukkue matkustaa Tallinnaan kohtaamaan Viron A-maajoukkueen. Virolaiset saapuvat vastavierailulle Myyrmäkeen 3. maaliskuuta.

Maaliskuun puolivälissä PK-35 Vantaa matkustaa Ruotsiin AIK:n vieraaksi. AIK sijoittui viime kaudella Ruotsin toisella sarjatasolla Elitettanissa kolmanneksi jääden vain kolmen pisteen päähän noususta pääsarjaan. Tukholman alueen suurseurassa on kuitenkin panostettu naisten jalkapalloon ja AIK tavoittelee jälleen sarjanousua. Harjoitusottelu pelataan sunnuntaina 11.3. klo 14.00 Suomen aikaa AIK:n kotitekonurmella Solnassa.

PK-35 Vantaan tulevat harjoitusottelut:

La 3.2. klo 13.15 PK-35 Vantaa – HJK P04                                    Myyrmäen jalkapallohalli

Ke 14.2. klo 19.00 Viro – PK-35 Vantaa                                        EJL Jalgpallihall, Tallinna

La 17.2. klo 13.15 PK-35 Vantaa – FC Espoo                               Myyrmäen jalkapallohalli

La 3.3. klo 13.00 PK-35 Vantaa – Viro                                            Myyrmäen jalkapallohalli

Su 11.3. klo 14.00 AIK – PK-35 Vantaa                                          Skytteholms IP, Solna

 

PK-35 Vantaan kausikortteja kaudelle 2018 voi tilata ennakkoon sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa.fi. Kausikorttien hinta on aikuisille 50 euroa ja lapsille sekä muille alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 25 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com