IMG 20180113 163307 384

Punamustille tappio PK-35:n poikia vastaan

PK-35 Vantaa jatkoi lauantaina valmistautumistaan kohti uutta Naisten Liigan sarjakautta. Tällä kertaa harjoitusottelussa vastustajaksi asettuivat PK-35:n 03-pojat. Ottelu oli kenttätapahtumien valossa tasainen, mutta nopeat pojat pääsivät rokottamaan Punanmustia vastaiskuissa ja veivät pelin nimiinsä lukemin 0-5.

Punamustien päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan vastassa oli tasokas poikajoukkue, jota vastaan myös fyysiset erot tulivat selkeästi esiin.

– Kaksi poikien pelaajista oli selkeästi niin paljon isompia ja nopeampia, että tilaa saadessaan he juoksivat väkisin läpi. Niitä tilanteita tuli etenkin pelin alkupuoellla, kun meille sattui harhasyöttöjä keskialueella. Tämä peli osoitti jälleen, että näissä peleissä kenttätasapainon pitää olla pallonmenetysten jälkeen selkeästi parempi, Väisänen sanoi.

– Onnistuimme kuitenkin pitämään palloa ja pystyimme ohittamaan poikien prässin tosi hyvin. Pääsimme hyökkäyskolmannekselle, mutta siellä meiltä puuttui vaarallisuutta. Emme päässeet tänään riittävästi maalipaikoille, vaikka saimme luotua muutamia tilanteita.

Väisäsen mukaan PK-35 Vantaa on harjoitellut kuluneen viikon aikana kovaa. Raskas viikko näkyi myös lauantai-iltapäivän harjoituspelissä. Lopputuloksestahuolimatta ottelu

– Tämä oli tähän asti kovin harjoitusviikkomme. Olemme juosseet paljon ja osa pelaajistamme pelasi viikolla urheiluakatemiaturnauksessa. Myös tänään jouduimme juoksemaan pelissä tosi paljon ja meillä ei ehkä enää riittänyt potkua tehdä juoksuja linjan taakse, Väisänen tuumi.

– Voimme olla tyytyväisiä joukkueen tekemiseen. Tulos oli mitä oli, mutta kentällä tapahtui paljon hyviä asioita. Näiden pelien tavoitteena on kuitenkin hankkia pelituntumaa ja nostaa pelikuntoa kovilla peleillä.

Punamustien tolppien välissä pelasi lauantaina ensimmäistä kertaa saksalaismaalivahti Juliane Fuchs. Väisäsen mukaan ensiesiintyminen oli lupauksia herättävä.

– Tämä oli häneltä ihan positiivinen ja rohkea esitys. Hän uskalsi pelata rauhallisesti, vaikka hänen edellisestä pelistään on jonkin verran aikaa, Väisänen totesi.

Punamustien harjoitusottelut jatkuvat lauantaina 3. helmikuuta HJK:n 04-poikia vastaan.

 

PK-35 Vantaa – PK-35 P03 0-5

Avauskokoonpano: Fuchs; Toivanen, Raustola, Peltonen, Nurmela; Saarinen, Väisänen; Barck, Bröijer, Riefner; Leppioja.

Vaihtopelaajat: Kilponen, Jaakonsaari, Kosunen.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com