Roosa T

Punamustien viisikolle urheiluakatemiaturnauksen mestaruus

Viisi PK-35 Vantaan pelaajaa oli mukana voitokkaassa joukkueessa, kun Mäkelänrinteen urheilulukio juhli urheiluakatemiaturnauksen mestaruutta. Punamustista turnauksessa pelasivat Emma Immonen, Roosa Toivanen, Mette Barck, Filippa Kilponen ja Jasmin Leppioja.

Mäkelänrinne esiintyi kolmipäiväisessä turnauksessa vakuuttavasti ja voitti kaikki ottelunsa. Torstaina pelatussa loppuottelussa pääkaupunkiseutulaiset kaatoivat Tampereen urheiluakatemian lukemin 4-1.

Leppioja osui turnauksessa kolmesti ja sijoittui maalipörssissä jaetulle toiselle sijalle. Punamustien pelaajista myös Barck onnistui turnauksessa maalinteossa. Maalivahti Immonen sen sijaan valittiin turnauksen tähdistöön.

PK-35 Vantaan harjoituspelit jatkuvat huomenna lauantaina 13.1. PK-35:n 03-poikia vastaan. Ottelu pelataan Myyrmäen jalkapallohallissa noin 13.15 alkaen.