UUTISET

Elina Salmelle jatkosopimus

4.1.2018

Puolustaja Elina Salmi ja PK-35 Vantaa ovat solmineet kauden 2018 kattavan jatkosopimuksen. 23-vuotias Salmi on edustanut Punamustia jo usean vuoden ajan. Hän pystyy pelaamaan laitapuolustajan tontilla kummalla tahansa laidalla.

Salmi on espoolaisen EBK:n kasvatti, joka nousi PK-35 Vantaan mukaan VJS:n B-tytöistä vuonna 2012. Sen jälkeen hän on pelannut Punamustien paidassa yhteensä 43 liigaottelua. Salmi on kärsinyt aiemmin urallaan monista loukkaantumisista, mutta viime kaudella hän esiintyi joukkueensa kaikissa 23 Naisten Liigan ottelussa.

Salmi lähtee uuteen kauteen luottavaisin mielin. Hänen mukaansa Punamustilla on jälleen jalkeilla iskukykyinen joukkue.

– Odotan innolla tulevaa kautta PK-35 Vantaan paidassa. Ryhmämme on pysynyt suurimmaksi osaksi hyvin kasassa ja olemme saaneet hyviä lisäyksiä joukkueeseen. Viime kauden pettymyksistä on nyt opittu ja minulla on vahva usko, että pystymme kehittämään peliämme tulevalla kaudella. Henkilökohtaisena tavoitteenani on pelata hyvä ja ehjä kausi, Salmi sanoi.

Punamustien päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Salmella on paljon annettavaa sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan.

– ”Ellu” on ollut mukana jo pitkään, joten tunnemme hänen osaamisensa. Hän on hyvä 1v1-puolustaja, mutta myös hyvä 1v1-haastaja. Ellu on taitava pelaaja, jolla on nopeat jalat. Lisäksi hän on vahva vääntäjä, joka harvoin häviää kaksinkamppailutilanteita, Väisänen kuvaili.

– Tulevalla kaudella yksi selkeistä teemoistamme on onnistua hyödyntämään Ellun ominaisuuksia paremmin myös hyökkäyspelaamisessamme.

 

PK-35 Vantaalla on nyt 23 pelaajasopimusta kaudelle 2018: Velma Oikarinen, Emma Immonen, Tiia Peltonen, Filippa Kilponen, Elina Salmi, Mimmi Nurmela, Roosa Toivanen, Ashley Riefner, Vilma Väisänen, Tia-Maria Jaakonsaari, Ella Hopponen, Sanna Saarinen, Eva Nyström, Roosa Bröijer, Ida Raustola, Alina Kosunen, Mette Barck, Elli-Noora Kainulainen, Netta Koso, Jasmin Leppioja, Heidi Kollanen, Ronja Ikonen ja Kaisa Collin.

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot