Elina Salmi 1

Elina Salmelle jatkosopimus

Puolustaja Elina Salmi ja PK-35 Vantaa ovat solmineet kauden 2018 kattavan jatkosopimuksen. 23-vuotias Salmi on edustanut Punamustia jo usean vuoden ajan. Hän pystyy pelaamaan laitapuolustajan tontilla kummalla tahansa laidalla.

Salmi on espoolaisen EBK:n kasvatti, joka nousi PK-35 Vantaan mukaan VJS:n B-tytöistä vuonna 2012. Sen jälkeen hän on pelannut Punamustien paidassa yhteensä 43 liigaottelua. Salmi on kärsinyt aiemmin urallaan monista loukkaantumisista, mutta viime kaudella hän esiintyi joukkueensa kaikissa 23 Naisten Liigan ottelussa.

Salmi lähtee uuteen kauteen luottavaisin mielin. Hänen mukaansa Punamustilla on jälleen jalkeilla iskukykyinen joukkue.

– Odotan innolla tulevaa kautta PK-35 Vantaan paidassa. Ryhmämme on pysynyt suurimmaksi osaksi hyvin kasassa ja olemme saaneet hyviä lisäyksiä joukkueeseen. Viime kauden pettymyksistä on nyt opittu ja minulla on vahva usko, että pystymme kehittämään peliämme tulevalla kaudella. Henkilökohtaisena tavoitteenani on pelata hyvä ja ehjä kausi, Salmi sanoi.

Punamustien päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Salmella on paljon annettavaa sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan.

– ”Ellu” on ollut mukana jo pitkään, joten tunnemme hänen osaamisensa. Hän on hyvä 1v1-puolustaja, mutta myös hyvä 1v1-haastaja. Ellu on taitava pelaaja, jolla on nopeat jalat. Lisäksi hän on vahva vääntäjä, joka harvoin häviää kaksinkamppailutilanteita, Väisänen kuvaili.

– Tulevalla kaudella yksi selkeistä teemoistamme on onnistua hyödyntämään Ellun ominaisuuksia paremmin myös hyökkäyspelaamisessamme.

 

PK-35 Vantaalla on nyt 23 pelaajasopimusta kaudelle 2018: Velma Oikarinen, Emma Immonen, Tiia Peltonen, Filippa Kilponen, Elina Salmi, Mimmi Nurmela, Roosa Toivanen, Ashley Riefner, Vilma Väisänen, Tia-Maria Jaakonsaari, Ella Hopponen, Sanna Saarinen, Eva Nyström, Roosa Bröijer, Ida Raustola, Alina Kosunen, Mette Barck, Elli-Noora Kainulainen, Netta Koso, Jasmin Leppioja, Heidi Kollanen, Ronja Ikonen ja Kaisa Collin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com