Untitled 70 (1)

20 sopimusta kasassa – Ella Hopponen jatkaa

PK-35 Vantaa on solminut Ella Hopposen kanssa kauden 2018 kattavan jatkosopimuksen. 21-vuotias keskikenttäpelaaja on kuulunut Punamustien pelaajarinkiin vuodesta 2014 lähtien.

Hopponen nousi PK-35 Vantaan pelaajaryhmään VJS:n riveistä ja debytoi Naisten Liigassa jo kaudella 2014. Sen jälkeen hän on pelannut yhteensä 27 pääsarjaottelua. Hopponen on ollut voittamassa Punamustien paidassa kahta Suomen mestaruutta ja yhtä Suomen Cupin mestaruutta. Lisäksi hän on esiintynyt myös Suomen nuorisomaajoukkueissa.

Punamustien päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Hopponen on keskiakselin pelaaja, jolla on omat selkeät vahvuutensa.

– Ella on selkeä keskikenttäpelaaja, joka pystyy pelaamaan pohjalla, kymppipaikalla ja myös laidalla. Hän on fyysisesti vahva pelaaja, jolla on myös hyvä peliäly. Toivottavasti saamme tulevalla kaudella hänen otteisiinsa vielä vähän lisää rohkeutta, Väisänen tuumi.

– Nyt on tärkeää saada Ellalle sellainen kausi, että hän pääsee harjoittelemaan hyvin, saamme hänen vahvuuksiaan esiin ja pystymme myös hyödyntämään niitä mahdollisimman hyvin.

Hopposen mukaan talviharjoittelu on lähtenyt jo joulukuussa hyvin käyntiin. Hän uskoo, että koko joukkue on sisuuntunut pettymykseen päättyneestä syksystä.

– Treeneissä on ollut nyt hyvä fiilis ja tuntuu siltä, että asioita tehdään jo tässä vaiheessa kautta hyvällä intensiteetillä. Minulla on joukkueen osalta kovat odotukset ensi kaudella, ja uskon meidän olevan viime kauden pettymyksen jälkeen entistä vahvempi joukkue, Hopponen totesi.

PK-35 Vantaa on julkaissut kaudelle 2018 nyt 20 pelaajasopimusta: Velma Oikarinen, Emma Immonen, Tiia Peltonen, Mimmi Nurmela, Roosa Toivanen, Filippa Kilponen, Ida Raustola, Eva Nyström, Vilma Väisänen, Tia-Maria Jaakonsaari, Ashley Riefner, Roosa Bröijer, Mette Barck, Netta Koso, Alina Kosunen, Ella Hopponen, Elli-Noora Kainulainen, Jasmin Leppioja, Kaisa Collin ja Heidi Kollanen.