Untitled 70 (1)

20 sopimusta kasassa – Ella Hopponen jatkaa

PK-35 Vantaa on solminut Ella Hopposen kanssa kauden 2018 kattavan jatkosopimuksen. 21-vuotias keskikenttäpelaaja on kuulunut Punamustien pelaajarinkiin vuodesta 2014 lähtien.

Hopponen nousi PK-35 Vantaan pelaajaryhmään VJS:n riveistä ja debytoi Naisten Liigassa jo kaudella 2014. Sen jälkeen hän on pelannut yhteensä 27 pääsarjaottelua. Hopponen on ollut voittamassa Punamustien paidassa kahta Suomen mestaruutta ja yhtä Suomen Cupin mestaruutta. Lisäksi hän on esiintynyt myös Suomen nuorisomaajoukkueissa.

Punamustien päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Hopponen on keskiakselin pelaaja, jolla on omat selkeät vahvuutensa.

– Ella on selkeä keskikenttäpelaaja, joka pystyy pelaamaan pohjalla, kymppipaikalla ja myös laidalla. Hän on fyysisesti vahva pelaaja, jolla on myös hyvä peliäly. Toivottavasti saamme tulevalla kaudella hänen otteisiinsa vielä vähän lisää rohkeutta, Väisänen tuumi.

– Nyt on tärkeää saada Ellalle sellainen kausi, että hän pääsee harjoittelemaan hyvin, saamme hänen vahvuuksiaan esiin ja pystymme myös hyödyntämään niitä mahdollisimman hyvin.

Hopposen mukaan talviharjoittelu on lähtenyt jo joulukuussa hyvin käyntiin. Hän uskoo, että koko joukkue on sisuuntunut pettymykseen päättyneestä syksystä.

– Treeneissä on ollut nyt hyvä fiilis ja tuntuu siltä, että asioita tehdään jo tässä vaiheessa kautta hyvällä intensiteetillä. Minulla on joukkueen osalta kovat odotukset ensi kaudella, ja uskon meidän olevan viime kauden pettymyksen jälkeen entistä vahvempi joukkue, Hopponen totesi.

 

PK-35 Vantaa on julkaissut kaudelle 2018 nyt 20 pelaajasopimusta: Velma Oikarinen, Emma Immonen, Tiia Peltonen, Mimmi Nurmela, Roosa Toivanen, Filippa Kilponen, Ida Raustola, Eva Nyström, Vilma Väisänen, Tia-Maria Jaakonsaari, Ashley Riefner, Roosa Bröijer, Mette Barck, Netta Koso, Alina Kosunen, Ella Hopponen, Elli-Noora Kainulainen, Jasmin Leppioja, Kaisa Collin ja Heidi Kollanen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com