Yksi Yhteinen

Kiitos Jari Mäensivulle

Kauden päättymisestä on kulunut jo puolitoista kuukautta, mutta PK-35 Vantaa haluaa vielä erikseen kiittää yhtä viime kauden vapaaehtoistoimijoistaan. Jari Mäensivu oli läpi kauden aina tarvittaessa valmiina ojentamaan auttavan kätensä.

Kauden aikana Mäensivu toimi videokuvaajana joukkueen kotiotteluissa ja muutamaan otteeseen hän tuurasi myös huoltajan tehtävissä. Kun huoltojoukoissa oli vajautta, Mäensivu oli heti valmiina lähtemään esimerkiksi keskiviikkoreissulle Kokkolaan. Silloin kun Mäensivu ei itse ollut matkassa mukana, lainasi hän kuitenkin usein laitteitaan Punamustien käyttöön.

PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Mäensivu oli joukkueelle jälleen kerran suuri apu.

– ”Mäkkäri” on loistava ja avoin henkilö, joka on aina valmiina auttamaan niin huoltoasioissa kuin videokuvaajana. Lisäksi hän on molempien tehtävien suhteen todella ammattitaitoinen, Väisänen sanoi.

Myös Punamustien pelaajat kiittelivät Mäensivun panosta ja hänen joukkueen eteen uhraamaansa vapaa-aikaa.

– Mäkkäri on ollut toiminnassamme paljon mukana vapaaehtoisena monitoimimiehenä. Häneltä voi kysyä apua milloin vain tai mihin vain, ja hän on aina valmiina auttamaan. Mäkkäri etsii sekä löytää ratkaisuja sieltä, mistä muut eivät tajua edes etsiä. Hänen panostansa joukkueen ja pelaajien eteen ei oikein voi edes sanoin kuvailla. Kaikkialle ei näy, miten suuri apu hänestä on joukkueelle ja seuralle, Sanna Saarinen sanoi.

– Haluamme kiittää häntä kaikesta, mitä hän on eteemme tehnyt ja toivomme, että hän on mukana myös ensi kaudella. Me pelaajat arvostamme häntä todella paljon ja olemme kiitollisia, että hän on mukana toiminnassamme. Lyhyesti sanottuna Mäkkäri on mies vailla vertaa, Netta Koso kiitteli.

Kiitos Mäkkäri!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com