Yksi Yhteinen

Kiitos Jari Mäensivulle

Kauden päättymisestä on kulunut jo puolitoista kuukautta, mutta PK-35 Vantaa haluaa vielä erikseen kiittää yhtä viime kauden vapaaehtoistoimijoistaan. Jari Mäensivu oli läpi kauden aina tarvittaessa valmiina ojentamaan auttavan kätensä.

Kauden aikana Mäensivu toimi videokuvaajana joukkueen kotiotteluissa ja muutamaan otteeseen hän tuurasi myös huoltajan tehtävissä. Kun huoltojoukoissa oli vajautta, Mäensivu oli heti valmiina lähtemään esimerkiksi keskiviikkoreissulle Kokkolaan. Silloin kun Mäensivu ei itse ollut matkassa mukana, lainasi hän kuitenkin usein laitteitaan Punamustien käyttöön.

PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Mäensivu oli joukkueelle jälleen kerran suuri apu.

– ”Mäkkäri” on loistava ja avoin henkilö, joka on aina valmiina auttamaan niin huoltoasioissa kuin videokuvaajana. Lisäksi hän on molempien tehtävien suhteen todella ammattitaitoinen, Väisänen sanoi.

Myös Punamustien pelaajat kiittelivät Mäensivun panosta ja hänen joukkueen eteen uhraamaansa vapaa-aikaa.

– Mäkkäri on ollut toiminnassamme paljon mukana vapaaehtoisena monitoimimiehenä. Häneltä voi kysyä apua milloin vain tai mihin vain, ja hän on aina valmiina auttamaan. Mäkkäri etsii sekä löytää ratkaisuja sieltä, mistä muut eivät tajua edes etsiä. Hänen panostansa joukkueen ja pelaajien eteen ei oikein voi edes sanoin kuvailla. Kaikkialle ei näy, miten suuri apu hänestä on joukkueelle ja seuralle, Sanna Saarinen sanoi.

– Haluamme kiittää häntä kaikesta, mitä hän on eteemme tehnyt ja toivomme, että hän on mukana myös ensi kaudella. Me pelaajat arvostamme häntä todella paljon ja olemme kiitollisia, että hän on mukana toiminnassamme. Lyhyesti sanottuna Mäkkäri on mies vailla vertaa, Netta Koso kiitteli.

Kiitos Mäkkäri!