UUTISET

Kaisa Collin laukoi Suomen voittoon MM-karsinnoissa

26.11.2017

PK-35 Vantaan hyökkääjä Kaisa Collin onnistui maalinteossa, kun Suomen A-maajoukkue jatkoi MM-karsintaurakkaansa voitokkaasti. Suomi kaatoi toisessa karsintaottelussaan Israelin Helsingissä lukemin 4-0. Collin avasi ottelun maalihanat 40. peliminuutilla ohjaamalla irtopallon lähietäisyydeltä taka-alakulmaan. Israel ei onnistunut vieraskentällä maalinteossa, joten Collinin osuma jäi lopulta Suomen voittomaaliksi.

Kahden pelatun ottelun jälkeen Suomi jatkaa MM-karsintalohkossaan puhtaalla pelillä. Karsintapelit jatkuvat tammikuussa, jolloin Suomi kohtaa Israelin vieraskentällä. Tänään ensimmäisen karsintaottelumaalinsa tehnyt Collin on esiintynyt A-maajoukkuepaidassa neljästi ja viimeistellyt otteluissa kaksi maalia.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.