Untitled 003

Vilma Väisänen jatkaa PK-35 Vantaassa

PK-35 Vantaa ja keskikenttäpelaaja Vilma Väisänen ovat solmineet kauden 2018 kattavan jatkosopimuksen. Joukkueen pitkäaikaisimpiin pelaajiin lukeutuva Väisänen aloittaa jo viidennen täyden kautensa Punamustissa.

23-vuotias Väisänen on VJS:n kasvatti, joka debytoi Naisten Liigassa jo kaudella 2011. Vakituisesti hän nousi PK-35 Vantaan liigaryhmän mukaan vuonna 2014. Hän on ollut vuosien aikana voittamassa Punamustien riveissä neljää Suomen mestaruutta ja kahta Suomen Cupin mestaruutta. Väisänen on pelannut Naisten Liigassa yhteensä 71 ottelua ja tehnyt niissä kaksi maalia.

PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Vilma Väisänen tuo joukkueen keskikentällä kaksinkamppailuvoimaa. Hän pystyy tuomaan yhden erilaisen vaihtoehdon Punamustien pelaamiseen.

– Vilma on vahva työmyyrä, ja joukkue kaipaa myös sellaisia. Hän pystyy voittamaan kaksinkamppailuja ja voittamaan palloja omalle joukkueelle. Tulevan vuoden tavoitteena on rakentaa hänelle vahva ja ehjä kausi.

Vilma Väisänen lähtee jo talvikauteen innokkaana. Hän uskoo, että Punamustilla on kaikki edellytykset menestyä myös tulevalla kaudella.

– Minulla on kovat odotukset ensi kauteen ja odotan jo innolla treenien alkamista. Pääsemme jälleen kehittämään pelaamistamme ja viemään tätä joukkuetta eteenpäin.

 

PK-35 Vantaan julkaistut pelaajasopimukset kaudelle 2018: Velma Oikarinen, Emma Immonen, Tiia Peltonen, Filippa Kilponen, Vilma Väisänen, Ida Raustola, Elli-Noora Kainulainen, Ashley Riefner, Roosa Bröijer, Kaisa Collin ja Jasmin Leppioja.

Lisää sopimusuutisia on luvassa jälleen lähipäivinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com