Untitled 003

Vilma Väisänen jatkaa PK-35 Vantaassa

PK-35 Vantaa ja keskikenttäpelaaja Vilma Väisänen ovat solmineet kauden 2018 kattavan jatkosopimuksen. Joukkueen pitkäaikaisimpiin pelaajiin lukeutuva Väisänen aloittaa jo viidennen täyden kautensa Punamustissa.

23-vuotias Väisänen on VJS:n kasvatti, joka debytoi Naisten Liigassa jo kaudella 2011. Vakituisesti hän nousi PK-35 Vantaan liigaryhmän mukaan vuonna 2014. Hän on ollut vuosien aikana voittamassa Punamustien riveissä neljää Suomen mestaruutta ja kahta Suomen Cupin mestaruutta. Väisänen on pelannut Naisten Liigassa yhteensä 71 ottelua ja tehnyt niissä kaksi maalia.

PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Vilma Väisänen tuo joukkueen keskikentällä kaksinkamppailuvoimaa. Hän pystyy tuomaan yhden erilaisen vaihtoehdon Punamustien pelaamiseen.

– Vilma on vahva työmyyrä, ja joukkue kaipaa myös sellaisia. Hän pystyy voittamaan kaksinkamppailuja ja voittamaan palloja omalle joukkueelle. Tulevan vuoden tavoitteena on rakentaa hänelle vahva ja ehjä kausi.

Vilma Väisänen lähtee jo talvikauteen innokkaana. Hän uskoo, että Punamustilla on kaikki edellytykset menestyä myös tulevalla kaudella.

– Minulla on kovat odotukset ensi kauteen ja odotan jo innolla treenien alkamista. Pääsemme jälleen kehittämään pelaamistamme ja viemään tätä joukkuetta eteenpäin.

PK-35 Vantaan julkaistut pelaajasopimukset kaudelle 2018: Velma Oikarinen, Emma Immonen, Tiia Peltonen, Filippa Kilponen, Vilma Väisänen, Ida Raustola, Elli-Noora Kainulainen, Ashley Riefner, Roosa Bröijer, Kaisa Collin ja Jasmin Leppioja.

Lisää sopimusuutisia on luvassa jälleen lähipäivinä.