Untitled 013

Ida Raustolalle jatkosopimus

PK-35 Vantaa on solminut Ida Raustolan kanssa kauden 2018 kattavan jatkosopimuksen. Toisen kautensa Punamustissa aloittava 19-vuotias Raustola viihtyy keskuspuolustajana tai keskikentän keskustassa.

Riihimäkeläinen Raustola nousi PK-35 Vantaan ryhmään vuosi sitten yhteistyöseura VJS:n riveistä. Naisten Liigassa hän pääsi debytoimaan heinäkuussa 0-3-vierasvoitossa GBK:ta vastaan. Raustola oli Kokkolassa avauskokoonpanossa ja esitti heti ensiesiintymisessään vahvoja otteita. Kaikkiaan Raustola esiintyi kauden aikana neljässä liigaottelussa.

Raustola pelasi päättyneellä kaudella myös naisten Ykkösen otteluita PK-35 Vantaan farmiseuran HPS:n riveissä. Hän nousi HPS:ssä isoon rooliin ja pelasi suurimmassa osassa sarjapeleistä täyden ottelun. Seurajoukkueiden lisäksi Raustola on esiintynyt myös Suomen nuorisomaajoukkueissa.

Rauhallinen pelaaja

Punamustien päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Raustola nousi viime kaudelle hienosti joukkueen mukaan. Väisänen uskoo viime kaudella Ykkösessä saatujen arvokkaiden peliminuuttien kantavan tulevalla kaudella hedelmää.

– Ida lukeutuu VJS:n kautta ryhmäämme nousseisiin pelaajiin. Hän harjoitteli koko viime kauden hyvin ja sai ison roolin HPS:ssä pelaten siellä hyviä pelejä. Farmijoukkueessa pelaaminen palveli Idaa todella hyvin. Sen myötä uskomme, että hän on nyt entistä valmiimpi ottamaan isompaa roolia, Väisänen sanoi.

– Ida on rauhallinen pelaaja, joka sopii pelitapaamme hyvin. Hän pystyy rakentamaan peliä ja uskaltaa pelata rauhallisesti. Ida pystyy pelaamaan keskiakselilla niin alimmassa linjassa kuin keskikentälläkin.

Raustola odottaa jo talviharjoittelua ja uutta kautta. Hän haluaa ottaa tulevan kauden aikana jälleen uusia kehitysaskeleita.

– On tosi kivaa jatkaa täällä myös tulevalla kaudella. Odotan tosi innolla talvea ja kovia treenejä. Henkilökohtaisesti tavoitteenani on saada lisää vastuuta ja kehittyä lisää pelaajana, Raustola totesi.

PK-35 Vantaan julkaistut pelaajasopimukset kaudelle 2018: Velma Oikarinen, Emma Immonen, Tiia Peltonen, Ashley Riefner, Roosa Bröijer, Ida Raustola, Filippa Kilponen, Elli-Noora Kainulainen ja Jasmin Leppioja.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com